1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Radiolinja ja mms-ongelma

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja KaZa, 10/5/04.

  1. KaZa Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    29/10/02
    Viestit:
    511
    Tykkäykset:
    36
    Puhelinmalli:
    Apple iPhone 6+
    Eli kun lähetän mms-viestin kaverilleni hän saa vain viestin, jossa lukee että viesti on luettavissa osoitteessa blaa blaa blaa.

    Asetuksien pitäisi olla kunnossa (moneen kertaan tarkistettu).

    Eli kuvaa oon yrittäny lähettää ja kuvan koko yleensä n. 20 kt.

    Puhelimet on tällähetkellä Nokia 6820 (josta lähetetään) ja vastaanottava on Nokia 5100, kokeiltu myös 5100 --> 3510i.

    Viime marras-joulukuussa kokeiltiin tuota samaa Sonerasta DNA:han (tosin silloin 5100 --> 3510i) ja se onnistui. Eli missä voisi olla vika?

    Kiitos etukäteen vastauksista.
     
  2. jope01

    Liittynyt:
    29/10/03
    Viestit:
    155
    Tykkäykset:
    0
    Tarviikohan radiolinjalla erikseen "tilata" mms-palvelu käyttöön? Dnalla tulee vastaanottajalle vastaava viesti, jos hänellä ei ole kytketty mms:ää päälle aspasta.
     
  3. paul_a Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    8/8/03
    Viestit:
    1310
    Tykkäykset:
    0
  4. Ammattilainen Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    20/6/02
    Viestit:
    4932
    Tykkäykset:
    19
    Jos tilaa MMS-asetukset tekstiviestillä, palvelu kytkeytyy automaattisesti. Muussa tapauksessa liittymään täytyy tilata palvelu erikseen. Pelkällä asetusten tilaamisella netin kautta palvelu ei aktivoidu.
     
  5. puh Tunnettu jäsen

    Liittynyt:
    18/6/02
    Viestit:
    3687
    Tykkäykset:
    36
    Puhelinmalli:
    LG G4
    Onko lähettäjä, vastaanottaja, vai molemmat Elisan liittymiä?
     
  6. KaZa Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    29/10/02
    Viestit:
    511
    Tykkäykset:
    36
    Puhelinmalli:
    Apple iPhone 6+
    Joo, molemmat on Radiolinjan liittymiä.

    Ongelma johtui varmaanki siit et kaveri ei ollu tilannu MMS-palveluu vaik asetukset olikii, nyt se sit tilas sen ni huomen pääsee testaamaa ku se aktivoituu.

    Eli uskosin et ongelma on ratkaistu.

    Kiitokset vaan.
     

Jaa tämä viestiketju