Radiolinja asiaa (Heimo)

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Jombe, 30/5/03.

 1. Jombe Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/3/03
  Viestit:
  2877
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  3210
  30.5.2003 16.55: Kaverini HirvenTurpa astelee erääseen Radiolinjaa myyvään kauppaan. Hän tiedustelee Radiolinjan uudesta tarjouksesta, (40 € puheaikaa, avausmaksut 0€, 9 kk perusmaksut 0 € Heimon avaus 0€) liittymän avausaikeissa. Hän kyselee Heimosta. Myyjä vastaa: "Heimoon liitettävän kaverin liittymän omistaja on oltava paikalla kun Heimoa avataan." (Kysymys: Miksi?). Kello lähenee viittä (puodin sulkemisaika) Kaveriani suunnilleen potkitaan perseelle ja sanotaan että "menes poju isäs kanssa tuonne viereisen dna:n liikkeeseen avaamaan heimo, ei rällä sun rahojas kaipaa. Mä oon huono myyjä en viitsi pitää puotia auki kymmentä minuuttia että mä saisin rahaa ja sä liittymän!!" Niin ja sitten jotain että toi tarjous ei päde jos avaa useamman liittymän tms. tommosta kuulin tänään HirvenTurvalta... :)
   
 2. Jussi

  Jussi Vuoden Foorumilainen 2004

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  12224
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  Xperia Z3
  Heimoa kytkettäessä on varmaan ihan hyvä, jos tuo kaveri on paikalla niin voidaan yksin tein varmistaa ettei toinen osapuoli kuulu jo johonkin toiseen "heimoon". Tarjous varmaan on voimassa kuten muutkin tarjoukset eli "Myönnetään yhteen tarjousaikana avattuun liittymään eikä koske tarjousaikana suljettuja ja uudelleenavattuja liittymiä" tjsp.
   
 3. Jombe Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/3/03
  Viestit:
  2877
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  3210
  Jos kaveri asuu jossain perämettässä niin hyvä sitte se on pyytää sieltä tuhannen kilometrin päästä tänne Poriin!! :)
   
 4. bull Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  3136
  Tykkäykset:
  0
  Ainakin jos netistä liittymän tilaa ja haluaa liittyä toiseen heimoon niin riittää kun syöttää jonkun numeron joka on siinä toisessa heimossa...
   
 5. Metsis

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/5/03
  Viestit:
  392
  Tykkäykset:
  0
  Huono myymälä/myyjä

  On niitä muitakin radiolinjaa myyviä kauppoja, joissa on toivottavasti vähän palvelualttiimpaa porukkaa töissä!
   
 6. Ammattilainen Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  4940
  Tykkäykset:
  27
  Heimo kytketään syöttämällä järjestelmään jokin Radiolinjan tai lankaverkon liittymänumero. Palvelu kytketään asiakkaan liittymän ja hänen valitsemansa numeron välille. Sama halpa hinta pätee myös soitettaessa tai lähetettäessä tekstiviestejä numeroon, jonka omistaja on kytkenyt Heimon samaan numeroon kuin asiakas. Harvemmin Heimo-kytkennän kohteena olevan numeron omistaja on mukana myymälässä asiakkaan tilatessa palvelua.

  Tarjouksen saa tosiaan vain yhteen tarjousaikana samalle asiakkaalle avattuun liittymään, eikä se koske tarjousaikana suljettuja ja samalle asiakkaalle uudelleen avattuja liittymiä.

  Kyseisessä myymälässä olisi kyllä pikapalaverin paikka, jos myyjä ei suostu tekemään liittymää asiakkaalle.. Aina täytyy löytyä aikaa liittymän tekoon ja asiakkaan kunnolla palvelemiseen. Jos ei muuten, niin sitten ylitöinä, oli perjantai tai ei.
   
 7. Conda Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/8/02
  Viestit:
  5327
  Tykkäykset:
  0
  Mä oon kytkeny ja sulkenu noita heimo-numeroita paljonkin eikä koskaan oo kysytty mitään lupia tms.
   
 8. smrk Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/4/03
  Viestit:
  1454
  Tykkäykset:
  45
  Kyllä on ollut asiantuntematon tyyppi. Ei siellä ketään muuta tarvi olla mukana. Periaatteessa liittymän mistajan suostumus tarvitaan, mutta tämä on heimon avaajan ja ko. omistajan välinen asia. Radiolinja ei sitä erikseen kysele. Suostumus tarvitaan siksi, että se muuttaa kohteena olevaa liittymää. DNA:n lähipiirin tapaisissa yksisuuntaisissa palveluissa ei tätätarvita. Jos liittyy olemassaolevaan heimoon, riittää tiedottaminen jäsenille.

  Edut tosiaankin saa vain yhteen liittymään. Muutenhan voisit avata 10 liittymää ja puhua sadalla eurolla kuussa ilmaiseksi.

  Kai sen heimon saisi ilmaiseksi avattua soitolla aspaankin, jos liike ei sitä avaa.
   
 9. Jombe Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/3/03
  Viestit:
  2877
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  3210
  Mä kyllä vähän ajattelin kans että ei siinä mitään omistajaa tarvita!
   
 10. desentera

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/1/03
  Viestit:
  778
  Tykkäykset:
  0
  En tiiä sitten että höpöttikö se siksi siinä jotain p*skaa kun sillä oli kiire kotiin kattomaan jalkkismatsia telkusta ettei vaan missaa ekaa puoliaikaa vai oliko se vaan joku hilipatirallaa tyyppi, joka ei tiedä mistään mitään! =)
   

Jaa tämä viestiketju