1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

R600: soiton siirto menee automaattisesti päälle

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja sampsa, 27/3/03.

  1. sampsa

    Liittynyt:
    27/3/03
    Viestit:
    3
    Tykkäykset:
    0
    Ericsson R600:ssa menee soitonsiirto vastaajaan automaattisesti päälle aina, kun on puhunut puhelun. Jokaisen puhelun jälkeen pitää poistaa soiton siirto menemällä Asetukset -> Puh. asetukset -> Siirrä puhelut -> Äänipuhelut -> Kaikki äänipuh. -> Peruuta

    Ei kenelläkään olisi tietoa missä vika? Kortissa, puhelimessa vai käyttäjässä? Liittymä on Soneran.
     
  2. Jussi2000

    Jussi2000 Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    22/6/02
    Viestit:
    6950
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    Mikä milloinkin
    Tarkenna vähän. Meneekö välitön soitonsiirto päälle, vai ei vastaa soitonsiirto, vai ei tavoiteta soitonsiirto. Jos käytössäsi on Soneran liittymä ja vastaaja ei vastaa ja ei tavoiteta soitonsiirto on aina ns.päällä. Mutta jos välitön soitonsiirto menee päälle niin puhelin vain tarkastettavaksi.
     
  3. sampsa

    Liittynyt:
    27/3/03
    Viestit:
    3
    Tykkäykset:
    0
    Siis välitön soitonsiirto menee päälle. Samalla tavalla kuin puhelin olisi sammuksissa. Ei soi kertaakaan vaan menee heti vastaajaan.
     
  4. Ammattilainen Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    20/6/02
    Viestit:
    4932
    Tykkäykset:
    19
    Aika mielenkiintoinen vika... Oletko koettanut poistaa soitonsiirtoa näppäilemällä koodin #21# ja vihreä luuri. Se poistaa kaikkien puhelujen siirron.
     
  5. sampsa

    Liittynyt:
    27/3/03
    Viestit:
    3
    Tykkäykset:
    0
    Nyt kokeilin ja sain ilmoituksen: "Väärä kometo"

    Eikai tässä muu auta kuin viedä huoltoon, kun se vika ilmeisesti on puhelimessa(?) Onneksi on takuuta jäljellä.
     
  6. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

    Liittynyt:
    21/6/02
    Viestit:
    42688
    Tykkäykset:
    363
    ##21#
     
  7. Thelmi Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    19/6/02
    Viestit:
    3054
    Tykkäykset:
    1
    Outo vika, sillä mulla ei ole sitä esiintynyt kertaakaan ja kohta ollut jo kymmenen kuukautta käytössä. Itse asiassa ohjelmistoni on ihan bugiton ja toimii todella sulavasti. Huoltokeikka saattaa auttaa ongelmaan tai tämä ##21#.
     

Jaa tämä viestiketju