r600:n muistinmenetys

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja joksanen, 9/9/03.

 1. joksanen

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/10/02
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Tekipä tempun tämä vajaan vuoden ikäinen erkki. Luurin softa ilmeisesti kaatui (=liian pitkä jumitus) wappia käyttäessäni ja uudelleenkäynnistämisen jälkeen oli puhelimen muisti tipotiessään.

  Siinä meni numerot (sim-kortillehan ne pitäis laittaa, prkl), asetukset ja viestit yms. Puhelin toimii kyllä muuten entiseen tapaan ja muistikin säilyy sammutusten yli, vaikka akun irrottaisi.

  Onko kellekään sattunu vastaavaa, onko toistunut? Takuuhuollon/vaihdon paikka?
   
 2. O.J. Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9496
  Tykkäykset:
  108
  Tuttavalle käynyt noin kerran tai pari. Arveli kylläkin, että johtui TIG-hitsauksen magneettikentistä tjms.
   
 3. wiliprui

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/11/03
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Itselläni tuo kanssa nollasi itsensä. Viime joulukuussa ostettu. Tainnut kerran pudota kesällä, ja tuli mieleen, että josko tuosta johtuisi, mutta ei välttämättä pelkästään siitä. Tyttöystävälläni nimittäin ei ole kertaakaan oma r600 tippunut ja muutenkin vähän käytellyt (pelkästään gprs-yhteyteen pc:lle), mutta niinpä sekin vain nollasi itsensä (nollasi muuten samalla viikolla kuin mitä minunkin puhelin ja ostettu samoihin aikoihin jouluna (Gigantista), heh). Nollasipa vielä toisenkin kerran tässä viime viikonlopulla.

  Kyllähän nuo tästä huoltoon pitänee viedä, kun kerran takuutakin vielä voimassa. Perin raivostuttavaahan tuo tuollainen on.

  Itsellä on puhekäytössä, eikä gprs-asetuksia syötettynä ole omaani, mutta tyttöystävän puhelimessa siis gprs-asetukset on käyttötavan vuoksi siis puhelimeen syötetty, ja niitä ei puhelin kuitenkaan unohtanut. Kaikki muu nollautui ja puhelimen asetukset palautuivat alkutilaansa sitä typerää käynnistysvaiheen piipittelyä myöten.

  joksanen, mikä on tilanteesi, veitkö puhelimen huoltoon?
   
 4. DuskLord

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/12/02
  Viestit:
  463
  Tykkäykset:
  0
  Allekirjoittaneen r600 on "menettänyt muistinsa" kahdesti viimeisen vuoden aikana. Ei ole saanut kolhuja eikä muutakaan. Ollut vaan helvetin aktiivisessa gprs-käytössä yli vuoden. :) Mitään kriittistä vahinkoa ei ole tapahtunut kummallakaan nollauksella, gprs toiminut aivan kuin mitään ei olisi tapahtunut, joten mulle ei ole ollut mitään haittaa siitä.
   

Jaa tämä viestiketju