Mobiili.fi Räjähtävien älypuhelinten epidemia? Kiinalaisvalmistajakin tutkii älypuhelintensa...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Xiaomi Mi Max.


  Myös maailman suurimpiin älypuhelinten myyjiin lukeutuva kiinalaisvalmistaja Xiaomi tutkii nyt sen älypuhelimille sattuneita kahta räjähdystapausta, kertoo DigiTimes, joka viittaa taiwanilaisen Central News Agencyn raporttiin asiasta.

  Samsungin Galaxy Note7 -puhelinten räjähtämiset ajoivat sen lopettamaan puhelimen myynnin sekä vaihtamaan myydyt ja toimitetut laitteet uusiin. Note7:n osalta kyseessä on selkeästä ja havaitusta laajasta akkujen valmistusvirheestä ja Note7-puhelin on räjähtänyt jo kymmenissä tapauksissa.

  Älypuhelinten räjähtämisistä raportoidaan ajoittain ja usein kyse on vain yksittäistapauksista. Vaarallisiin tapauksiin tulee kuitenkin suhtautua vakavasti, ja näin myös Xiaomi on palkannut ulkopuolisen tahon selvittelemään kahta sen älypuhelimen väitettyä räjähdystapausta.

  5. syyskuuta räjähti Xiaomi Mi Max, jota ladattiin väitetysti alkuperäisellä laturilla. 9. syyskuuta räjähti ja syttyi palamaan Xiaomi Mi 4C -puhelin housujen takataskussa. Myös tässä tapauksessa uhri kertoi ostaneensa puhelimensa Xiaomin virallisesta verkkokaupasta.

  Xiaomin mukaan kahdessa tapauksessa on ollut kyse onnettomuuksista ja se on tarjonnut korvauksen kärsineille.

  Samsungin Galaxy Note7:n vialliset akut valmisti tiettävästi saman yritysryppään Samsung SDI, mutta toistaiseksi ei ole kuultu mitään viitteitä, että mahdolliset akkujen valmistusongelmat olisivat koskeneet mitään muita laitteita. Samsung hankkii turvallisiin Note7-puhelimiin akut nyt kiinalaiselta ATL:ltä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju