QWERTY-puhelimen valinta (Milestone, TP2 vai joku muu?)

jddkaappi

Aktiivinen jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
16.1.2009
Viestit
23
Reaktiopisteet
0
Tarkoitus olisi hommata seuraavaksi fyysisellä qwerty-näppiksellä oleva puhelin.

Milestone, N900 ja TP2 ketjut kyllä selattu läpi, mutta varsinaista vertailua en toivottujen mallien välillä löytänyt, johtuen ehkä hieman laitteiden ikäerosta.

Vaihtoehdoiksi karsiutunut Motorola Milestone sekä HTC Touch Pro 2. N900 oli myös vaihtoehto kunnes kävi ilmi ettei pystykäyttöä ainakaan vielä tue (muuta kuin puhelinkäytössä). Tarkoitus siis olisi puhelinta käyttää pääasiassa normaalisti yhdellä kädellä pystymallisena kunnes tarvitsisi jotain kirjotella tai surffailla yms.

Voiko Milestonea verrata edes TP2, onko siis jo ihan eri aikakauden pelejä? Taitaa olla ikäeroa lähemmäs vuoden verran.

Windows mobile oli siitä hyvä, että netistä löyty kaikki tarvittavat ohjelmat muiden tekeminä, löytyykö myös androidiin yhtä hyvin ohjelmia, vai kenties paremmin?

TP2 miinuksina omalla kohdalla lähinnä tuo 3,5mm plugin puute ja osittain tuo pohjalla pyörivä WM. WM kyllä käyttiksenä tuttu ja siksi hiema häiritseekin se, että ilmeisesti TP2 käyttö pelkästään sormilla alkaa takkuamaan viimeistään siinä vaiheessa siirrytään Touchflowsta wm puolen ohjelmiin.

Jos jollakulla olisi kokemusta molemmista laitteista ja niiden eroista, niin olisin varsin kiitollinen kommenteista.
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
13.5.2009
Viestit
81
Reaktiopisteet
0
Kyllä se kapasitiivinen kosketusnäyttö on yhden käden käytössä paljon parempi kuin resistiivinen, eli Milestone sopisi sinulle varmsti parhaiten noista vaihtoehdoista. Jos TP2:ssa on WM 6.5 niin kyllä sekin soveltuu sormikäyttöön käyttöliittymän osalta.

Molemmista luureista löytyy softa-store. WinMon sovellus-tarjonta on tosin suppeampi mutta netistä niitä löytyy lisää rankan lailla. Mutta molemmille alustoille löytyy kymmeniä tuhansia lisä-ohjelmia.

Androidien käyttö on paljon yksinkertaisempaa kuin WinMojen mutta melko samat toiminnot niistä löytyy. WM keskittyy ehkä vähän enempi työ-/hyötykäyttöön ja Android enempi viihdekäyttöön.

EDIT: Mobiiliblogissa mainittiin juuri että Androidin marketissa on 19 897 sovellusta ja WinMon marketissa 693
 

jddkaappi

Aktiivinen jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
16.1.2009
Viestit
23
Reaktiopisteet
0
Kiitos kommenteista. Kyllä valintani tuon Milestonen puoleen kääntyi ja sellainen tuli hommattua.
TP2:ssa hieman epäröin tuota WinMo pohjaa ja tästä syystä se jäikin pois.

Nyt olen yhden illan räplännyt tuota Milestonea ja hyvinkin tyytyväinen olen ollut. Yllätyksekseni akkukaan ei edes loppunut illan ronaamisen aikana vaikka wifi kokoajan olikin päällä.

Tuolta android marketista tosiaan löytyy paljon, mutta se hyvien ohjelmien haravoiminen on lähes mahdotonta, ellei kokeile kaikkia tai tiedä jo entuudestaan haluamiaan ohjelmia.
 
Top Bottom