QWERTY + musiikkipuhelin

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja Tai, 23/9/12.

 1. Tai

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/9/12
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Sony Ericsson
  Mahtaako olla ihan mahdoton yhdistelmä? Vielä kun soppaan heitetään, että Nokiaa en kelpuuta ja QWERTY-näppäimistön pitää toimia leveyssuunnalta, en yhtään tykkää tämänmuotoisista puhelimista.

  Puhelinta en käytä oikeastaan muuhun kuin musiikin kuunteluun ja viestien kirjoitteluun (ja tietysti puheluihin). Totta kai aina voi olla mahdollisuus, että tulisin joskus hankkimaan netin puhelimeen, eli ei olisi kova haittakaan, jos on sen verran kehittynyt. :D Kosketusnäytöt on OK, mutta yhtään en tykkää kirjoittaa niillä, jonka takia pitäisi siis juuri olla tuo QWERTY-näppäimistö, ihan myös oman tottumuksen mukaan. Ja ääkköset totta kai pitäisi olla. :D

  Tarvitsen myös siis akun, joka kestää musiikin kuuntelua (Parhaimmillaan 8 tuntia päivässä, työssä tarvitsee virikkeitä). Sony Ericssonin Xperiaa (mini pro?) olen katsonut, mutta akun kestävyys on kuulemma tosi huono. Se ei kyllä haittaa, jos joka yö täytyy puhelimen akku ladata, kuten nytkin teen, mutta en haluaisi puhelimen sammuvan kesken päivän.

  Hinnasta ei väliä, koska haluan katsella erilaisia vaihtoehtoja. Ja hyvästä tuotteesta kannattaa maksaa.

  Onko siis olemassa ja mahdollista hankkia puhelin, jossa on sekä QWERTY-näppäimistö sekä kunnon mahdollisuus kuunnella musiikkia (ja ehkä luoda kansioita musiikille)? Ja jos ei löydy, niin mikä olisi hyvä musiikkipuhelin sitten muuten? Ja edelleen tässäkin asiassa en halua Nokiaa. :)

  Kiitoksia suunnattomasti, jos vastaatte!
   
 2. Juice93

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/6/11
  Viestit:
  96
  Tykkäykset:
  2
  Sinuna katselisin noita Sonyn (Ericssonin) malleja, muilla kuin sillä ja Nokialla ei taida olla liukukannella varustettuja QWERTY-puhelimia. Kokemusta ei ole, mutta jos noissa vanhemmissa malleissa on samanlainen musasoitin kuin Sony Xperia go:ssa, niin varsin mukavasti pärjää. Käyttömukavuus on siinä ihan kohdillaan!
   
 3. Stupidio

  Stupidio VIP as fck m8

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  18/5/12
  Viestit:
  8158
  Tykkäykset:
  2075
  Puhelinmalli:
  iPhone 7 Plus 128gb Red Edition
  Nokialta N900 ja E7, mutta ovat jo aika vanhoja malleja varsinki n900
   
 4. Tai

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/9/12
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Sony Ericsson
  Juice93, Sony Ericssoniin olen kallistunutkin, mutta osaisitko nimetä yhtään mallia, joita saisi vielä kaupoistakin ääkkösin varustettuna? En tiedä puhelinmalleista mitään, ja siinä vaiheessa kun pitäisi löytää sekä QWERTY, että musiikkipuhelin, niin vastaan tulevat yhdet ja samat, ja jään ihan pihalle, että onko niitä yhtään sen enempää. Xperiaakin katselin yhdessä vaiheessa, mutta siinä vaiheessa kun vastaan tuli jo neljäs Xperia, olin ihan pihalla että mitä puhelinta nyt katson ja mikä näistä on se joka olisi minulle se parhain. :x Samsungillakin taisi olla jokin liukukannella varustettu, ainakin googlen kuvahaulla törmää sellaiseen.

  Stupidio, Juu ja Nokiaa en edelleenkään halua. :D Kiitos kuitenkin!  // Ho, taisin ehkä löytää:
  Sony Ericsson Xperia Pro

  Kokemusta? :D Koska jos ei ole mitään hirveän negatiivista sanottavaa, niin hankin ehkä tuon sitten. Kai ne ääkköset kuitenkin A:n ja O:n alla on.
   

Jaa tämä viestiketju