QuickOffice ja tekstin rullaaminen N97:ssa

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
9.12.2005
Viestit
78
Reaktiopisteet
0
Laitetaan nyt tästä tännekkin kun tuossa N97:n omassa ketjussa kysymys tuntuu hukkuvan muuhun keskusteluun.

Niin elikkäs, osaako joku sanoa saako Quickofficeen jotenkin toimimaan tuon muualla puhelimessa toimivan liutuksen? Nykyisellään ainakin omassa puhelimessa tekstiä pystyy rullaamaan vaan siitä pienestä sivupalkista jolloin teksti rullaa helposti useamman näytöllisen eikä tiedosto ole näin juurikaan luettava. Kuuluuko tuon QO:n oikeasti toimia noin? Päivitin valikoista Quicofficen ja nyt tekstin päältä painaessa tulee ilmoitus että toiminto ei sallittu, päivitä maksulliseen. Maksullisessako sitten onnistuisi tekstin rullaaminen "normaalisti"?

Jos tuo on "ominaisuus" eikä vika niin osaako kukaan neuvoa toista tekstinluku ohjelmaa jolla pystyisi tavallisia doc-tiedostoja rullaamaan normaalisti?
 

j152084

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
18.2.2007
Viestit
89
Reaktiopisteet
1
Mulla on maksullinen versio (6.2.240). Worksheetin ("Excelin") puolella ei taida sormella siirtely onnistua mitenkään. Document ("Word") -puolella onnistuu kun ottaa Options -> Viewing options -> Print layout. Silloin ei toki pysty muokkaamaan samaan aikaan.

Presentationia en ole kokeillutkaan.
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
9.12.2005
Viestit
78
Reaktiopisteet
0
Okei, jotain tän suuntasta vähän uumoilinkin. Pitänee vissiin päivitellä tuohon maksulliseen jos ei löydy freewarena korvaavaa...
 
Top Bottom