Mobiili.fi Pyyhkäisyeleet osaksi Googlen Street Viewiä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 12/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2111
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Googlen Street Viewin toimintaperiaatteet ovat olleet pitkään samat tietokoneilla ja mobiililaitteilla; näytön alalaidassa näkyvää nuolta klikkaamalla kartalla voi liikkua eri suuntiin tai vaihtoehtoisesti saman asian voi tehdä tuplaklikkauksella. Käyttöliittymä toimiikin hyvin tietokoneella hiirtä käytettäessä, mutta kosketusnäytöllä toimintaperiaate ei ole paras mahdollinen. Mobiililaitteiden omistajat voivatkin odottaa asiaan lähiaikoina parannusta.

  Jatkossa Street View tulee toimimaan mobiililaitteilla pyyhkäisyeleisiin perustuen ja samalla myös karttojen graafinen ilme tulee kokemaan pienen muutoksen. Tiet tullaan jatkossa korostamaan kartassa sinisten viivojen avulla ja viivaa pitkin sormea liikuttamalla voi päättää mihin suuntaan kartassa haluaa liikkua.

  Uuden käyttöliittymän päivityksessä on luvassa Googlen puolelta muutamakin yllättävä tekijä. Positiivisena puolena uusien ominaisuuksien tuleminen Street Viewiin ei vaadi itse karttasovelluksen päivittämistä, mutta negatiivisena puolena uudistukset eivät toimi Androidin uusimmalla N-versiolla. Tällä hetkellä kyse on Android N:n Preview-versiosta, joten ongelma koskettaa vain pientä osaa Android-käyttäjiä. Lopullisen version saapuessa kuluttajille, myös karttasovelluksen pitäisi toimia normaalisti.

  Uudistuneen Street Viewin toimintaan voi tutustua alta löytyvältä videolta.


  [​IMG]
  Perinteisesti Google on käyttänyt Street Viewissä nuolia osoittamaan etenemissuuntaa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju