Mobiili.fi Puuttuiko Lumia 950:stä wow-efekti? Auttaisiko italialainen jalokivikoristelu?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 3/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2157
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Pienempi Microsoftin viimeisimmistä lippulaiva-Lumioista, Lumia 950, saattoi muovisen takakuorensa osalta tuntua hieman turhan vaatimattomilta huippuluokan puhelimelle. Apua on onneksi saatavilla, ja mikäli suomalaisen Mozon nahkakuoret eivät tuo riittävästi premium-tuntumaa, voi italialaisen Damianin avulla siirtyä suoraan parhaaseen A-ryhmään. 1924 perustettu, koruistaan ja luksuskelloistaan tunnettu Damiani on yhdessä Italian Microsoftin kanssa julkaissut uuden sarjan takakuoria Lumia 950:lle.

  Damianin takakuori Lumia 950:lle on joko mustaa tai luonnonvaaleaa nahkaa, ja ilmettä piristävät Damianin näyttävät jalokivet ja metallit takakameran ympärillä. Lisäksi alaostasta löytyy Damianin merkki sekä numerointi. Kuoria valmistetaan vain 99 kappaletta, ja jokainen on yksilöity numeroinnilla.

  [​IMG]

  Tiedossa ei vielä ole, mitä kuori maksaa. Lienee kuitenkin turvallista sanoa, että henkilö, joka hintaa joutuu miettimään, ei kuulu kohderyhmään. Jos pätäkkää kuitenkin löytyy, niin Damianin oma putiikki Via Condottilla Roomassa auttanee oston kanssa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju