Push Email Nokian e71:een

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja ambiente, 22/6/10.

 1. ambiente

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/6/10
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Jeesatkaahan noviisia kun sain e71 luurin mobiililaajakaistalla, että onko olemassa ilmaista push email ohjelmistoa joka päivittyisi kokoajan? Alkuunhan laitteeseen saa Nokia Messagingin ilmaiseksi, mutta kun on vain kuukauden koeversio. Hintakaan ei olisi paha, mutta kun en pysty lisämään maksullisia palveluita (firman puhelin).

  Gmailiakin kokeilin, mutta en saanut sitä automaattisesti hakemaan viestejä :(
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Et ole työkäyttöön hankkimassa ? vaan kotikäyttöön.
  Onko oltava push, eli tarvitko heti välittömästi tiedon uudesta mailista vapaa-ajallasi ? vai riittääkö hivenen epävakaampi ja mahdollisesti pieni viiva ?

  Jos postilaattikossi tukee IMAP idelä niin taitaa tulla aika nopeasti postit luuriin, jos yhteys vain auki, eli postiohjelmaan asetanut jonkin tiheän päivitysvälin (Ettei katkaise yhteyttä tarkituksen välillä), monelle tosin riittää kotikäytössä automaattipäivitys eikä edes siinäkään tiheintä tahtia valitse. se toimii myös POP3lla, jolloin keskimääräinen viive on hakuvälin puolikas.

  Gmail on email palvelu, onko sinulla se? kokeilitko jollain Gmail erikosituneella ohjelmalla, vai luurin vakio email ohjelmalla ? jälkimmäisellä pitäisi automaattihaku toimia, jos sen postin yleensäkkin saat hakemaan, eli asetukset luurissa ja gmail palvelussa oikein eli , imap ja/tai POP3 salittu.

  Jossain on pitempi ketju missä juttua s60 Nokia Messagin palvelun vaihtoehdoista eri käyttö tarkoituksiin
   
 3. ambiente

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/6/10
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Puhelin on mulla työkäytössä ja sitä varten siihen on asennettu always on mail. En kuitenkaan pysty luomaan uusia postilaatikoita siihen. Kotikäytössä mulla on soneran sposti ja mieluiten haluaisin tähän postiin push email toiminnon. Liittymäni on elisa.

  Kokeilin luoda gmail-postin ja sain sen toimimaan vakio-ohjelmalla jotenki. Luuriin tulee pieni ilmoitus uudesta postista, mutta ilman äänimerkkiä ja postin joutuu kuitenkin vielä erikseen lataaman. Näitä asetuksia en pääse mistään muuttamaan.
   
 4. puikko

  puikko Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  29/7/07
  Viestit:
  1673
  Tykkäykset:
  208
  Puhelinmalli:
  iPhone 6
  Itse käytin E71:n kanssa Profimailia. Saahan tuohon sähköpostien tarkistusvälin vaikka minuutiksi, niin ei kovin pitkää viivettä tule sähköpostin tulemisen ja puhelimen piippauksen välillä.
   
 5. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Eli vaatisi jotain pushmail palvelua. jos tiheä ajastettu hakeminen ei jostain syystä riitä. Sonera taitaa nykyään tukea kuluttajatuotetissakin IMAPia jos se vielä tukee IMAP idleä niin useimmille riittävä. (muistaakseni e71 natiivi tukee)
  Äänet ja hakuasetukset on käyttäjän muokattavia. miksi viestin hakeminen on ongelma ? usein rajataan että vain pienet viestit haetaan (tai ei niitäkään) ja käyttäjä sitten visetin tietojen persuteella hakee isommat, rajaton hakeminen voi aiheuttaa ongelmia, jos isoja viestejä tupsahtaa tai muuten spämmi suodatus sattuu vuotamaan rankemmalla kädellä.

  Puikon mainitsema Profimail on monen suosikki email ohjelmana, ja monenmielestä hintansa arvoinen. Push mailiä sekääne i taida tehdä, mutta tukee mainittua IMAP idleä.
   

Jaa tämä viestiketju