Mobiili.fi Puolet tehokkaampi kuin MacBook Air – Microsoft esitteli Surface Pro 4:n

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 6/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Microsoft esitteli tänään uuden Surface pro 4 -tabletin. Kyseessä on huomattavan tehokas tabletti täysillä Windows 10 -toiminnoilla.

  [​IMG]

  Uutuuden näyttö on kooltaan 12,3 tuumaa, sisältää viisi miljoonaa pikseliä ja pikselitiheys on 267 pikseliä tuumalla. Leveys ja korkeus vastaavat Surface Pro 3 -mallia, mutta näytön koko on kasvanut 0,3 tuumaa. Uutuus on 8,4 millimetriä paksu, eli 0,7 millimetriä edeltäjäänsä ohuempi. Microsoftin mukaan nykyiseen paksuuteen päädyttiin, jotta laitteeseen saatiin vielä mahtumaan perinteinen USB-liitäntä. Surface Pro 4 käyttää Intelin kuudennen sukupolven Core-suorittimia. Microsoftin mukaan uutuus on 50 prosenttia nopeampi kuin Applen MacBook Air. RAM-muistia on saatavilla enimmillään 16 gigatavua ja tallennustilaa yksi teratavu.

  [​IMG]

  Surface-sarjan tableteille ominaiseen tapaan Pro 4:n rinnalla esiteltiin myös uusi näppäimistökansi ja ohjauskynä. Uusittu näppäimistö sisältää nyt myös sormenjälkitunnistimen. Ohjauskynä on täysin uudistettu, ja muun muassa tunnistaa 1024 erilaista painetasoa, kun kynää painetaan kosketusnäyttöä vasten. Uusi kynä kiinnittyy magneeteilla Surface Pro 4:n kylkeen.

  Uuden tabletin lisäksi Microsoft esitteli myös uuden Surface Pro -telakan, joka on yhteensopiva Surface Pro 3:n ja 4:n kanssa. Telakka sisältää neljä USB 3.0 -liitäntää, kaksi 4K-tarkkuutta tukevaa DisplayPort-näyttöliitäntää sekä Ethernet-verkkoliitännän.

  Surface Pro 4:n hinta- ja saatavuustiedot selviävät myöhemmin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju