Puhelun äänen siirto?

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja terssi, 4/9/02.

 1. terssi

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/9/02
  Viestit:
  215
  Tykkäykset:
  3
  Kertoisitteko neuvoja kuinka voisin nauhoittaa puhelimen molemman suunnan äänet tietokoneelle (tai stereoihin) lennosta puhelun aikana.

  Tarvitsisin siis ulostulon puhelimesta (saa olla kännykkä tai lanka) joko digitaalisena tai analogisena.

  Ei luulisi olevan mahdotonta, mutta mikähän tuote auttaisi?
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  HF:stä vois alkaa rakenteleen, ei pitäisi olla paha.
  Lanka puhelimista myös saa pari komponentilla linjatasoisen ulostulon,
  Google vois auttaa
   
 3. oh2glg

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  131
  Tykkäykset:
  1
  Kuten "Sovelias" tuossa jo mainitsikin, niin HF-liitäntä lienee ainut mahdollinen paikka, mistä tätä voisi ryhtyä miettimään.

  Mitenkään mahdoton tuo kytkentä ei varmaan ole, muutamalla oparilla ja kasalla muta oheiskomponentteja tuo syntyy. Jos saatu audio pitää saada viedä digitaaliseen muotoon, niin sitten menee hieman hankalammaksi.

  Kytkentään pitäisi rakentaa signaalinotto sekä mikrofoni- että kuulokeaudiolle jotka ensin vahvistetaan sopivalle signaalitasolle ja miksataan yhteen, kutenkin siten että tämä ei vaikuta alkuperäiseen signaaliin.

  Tulee huomata, että puheluiden tallentaminen edes omaan käyttöön salaa ei liene vieläkään sallittua, tosin tästä lienee monia mielipiteitä.

  Edellisestä johtuen markkinoilla ei vielä(kään) näytä olevan sellaisia lisälaitteita kaupan, joilla tuo nauhoitus olisi mahdollista.. Tosin kiinantuotantona noita varmaan on tehty.. mutta missä mahdetaan myydä?
   
 4. Tumppu Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  1130
  Tykkäykset:
  37
  Puhelinmalli:
  6110
  Kuulostaa ihan 2-raitastudiolta :)

  Muistaakseni ensimmäisessä Motorolan 3-taajuuskännyssä sai nauhoitettua kummatkin osapuolet, tai sitten omassani oli Paha Bugi...
   
 5. oh2glg

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  131
  Tykkäykset:
  1
  Ei välttämättä. Itselläni oli aikoinaan eräs Sonyn kännykkä, jossa oli myös toimintona äänen tallennus, ja alkuajan softilla sillä pystyi tallentamaan kummankin osapuolen äänet.. sittemmin se muuttui sellaiseksi, että pystyi tallentamaan vain jomman kumman äänen, mutta ei kumpaakin. Sonyn mukaan tämä muutos johtui lakiteknisistä syistä (ei välttämättä Suomen lainsäädännöstä vaan ilmeisesti jonkun muun maan rajoituksista).
   
 6. Kotkis Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/7/02
  Viestit:
  11124
  Tykkäykset:
  18
  Puhelinmalli:
  IPhone 5S
  Niin kyllähän N6310i:llä saa nauhoitettua puhelinkeskustelun molemmat osapuolet, mutta miten tämän äänityksen saa siirrettyä tietokoneelle/stereoihin - oli kait alkuperäinen kysymys?
   

Jaa tämä viestiketju