'puhelujen kestot' ominaisuuksista

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja onlainari, 11/8/04.

 1. onlainari

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/7/02
  Viestit:
  20
  Tykkäykset:
  0
  Jotain puhelimia tullut näpräiltyä eikä ole löytynyt puhelinta jossa olisi sellaisia 'puhelujen kestot' ominaisuuksia jotka tyydyttäisivät kaikki kyseiseen aiheeseen liittyvät tarpeeni.

  Nokia 66600 SE T610 ja muut vanhemmat tullut testattua ja kaikissa on suurinpiirtein nämä: viime puhelun kesto , soitetut puhelut kesto , vastaanotetut puhelut kesto , kaikki puhelut kesto. Näitäkin pääsee tutkailemaan näpyttelemällä monet valikot läpi, tosin SE:ssä pystyisi luoda shortcutin vaikka kyseiseen valikkoon mut mut.... valikko pitäisi näyttää tältä: viime puhelun kesto , tänään soitetut kesto , eilen soitetut kesto , tämä viikko soitetut kesto , tämä kuukausi soitetut kesto , ja sitten vastaanotetut ja loput ovat vain plussaa. Nämä äsken listatut jos näkisi nopeasti napin tai kahden painalluksella pystyisi seurailemaan miten lasku kehittyy. Itte tykkäisin tällasesta seurannasta enemmän kun tuosta "liittymäsi laskun summa ajalta x-y on z e".
  Ehkä tällaisia ominaisuuksia nähdään puhelimissa tulevaisuudessa tai jo nyt jossain mallissa(?) , mutta onkos aiheeseen liittyviä softia olemassa joihinkin puhelimiin?
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Useimmiten on haluttu kyllä analysoida puheluita, ja sitä varten on olemassa softia joihinkin malleihin.

  Mutta ei aivan tuollaiseen pelkkään aika laskuriin ole törmännyt.
   

Jaa tämä viestiketju