Puhelu katkeaa vastattaessa? (N79)

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Andyks, 6/11/09.

 1. Andyks

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  10/4/03
  Viestit:
  31
  Tykkäykset:
  0
  Elikkäs on jo muutaman kuukauden vaivannut semmonen, että jos joku ei ole muutamaan tuntiin soittanut, niin puhelun tullessa ja siihen vastattaessa puhelu katkeaa n. 5-10sek kuluttua. Kun tämän jälkeen katsoo luurin näytölle näkyy nurkassa datayhteyden symboli, joka on myös "katkeamassa" ja häviääkin sieltä hetkessä. Eli ilmeisesti vastattaessa jostain syystä puhelin alkaa muodostaa jotain datayhteyttä..?
  Tätä tapahtuu ainakin 3G alueella, en ole varma tapahtuuko muuallakin, kun pääasiassa oleskelen 3G-alueilla.
  En nyt aivan 100% varma ole, mutta tuntuu että ko. ongelmat alkoivat kun kesällä päivitin softan uusimpaan...
  Onko softasta kiinni, vai onko puhelimeen eksynyt jokin viirus... vai onko vaan asetuksissa jokin "väärin"? Sain jo toisaalta vinkiksi, että koittaisi laittaa asetuksista niin, että datayhteyttä ei muodosteta ilman hyväksyntää, mutta en löytänyt vaihtoehdoista kuin automaattisesti ja tarvittaessa... Mitä eroa näillä on? Tarvittaessa on nyt päällä.
   
 2. puh Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  10   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  3697
  Tykkäykset:
  38
  Puhelinmalli:
  LG G4
  Vastaus ikivanhaan viestiin, mutta ehkä jollekin tuo silti apua. Oma N79 teki ihan samaa, puheluita meni jatkuvasti poikki 3g-alueella. Ratkaisuksi löytyi "Videon jako"-asetuksen poistaminen käytöstä, löytyy valikosta Työkalut-asetukset-yhteys-videon jako. En tiedä mitä tuon edes pitäisi tehdä ja miksi oli päällä, mutta poistaminen lopetti katkeamisongelmat välittömästi.
   

Jaa tämä viestiketju