Puhelinviidakkoon eksynyt

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja Pisquit, 24/10/12.

 1. Pisquit

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/10/12
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia701
  Tällä hetkellä käytössä Nokia 701

  Tää luuri olis kuitenkin menossa tyttären käyttöön ja äiti tarttis uuden. Mutta en osaa päättää edes merkkiä, saati sitten mallia...

  - Pääasiassa puhumista, nettisurffailua, (satunnaista) valokuvaamista ja pelailua varten. Helppokäyttöinen kalenteri olis plussaa.
  - Puhelin toimii myös herätyskellona
  - Navigaattorin on myös ollut ahkerassa käytössä.
  - Ehdottomasti wlan
  - kosketusnäyttö
  - käyttis joka juttelee niin Macin, pc:n, Samsungin kuin minkä vaan muunkin aparaatin kanssa kivuttomasti, riippumatta valmistajasta. (Lähtiks tässä kohtaa iPhone ja windows-luurit listalta??) Lähinnä bluetoothin kautta.
  - Sellaiset näppäimet, joihin osuu! (Tuossa nykyisessä ärsyttää ehkä maailman eniten se, että näpyttelen jatkuvasti hutiin, etenkin jos puhelin on pystyasennossa. Kaverin iPhonessa oli paljon paremmat näppylät)
  - Sais olla melko kestävä... Olen tohelo ja perheessä useampia lapsia :D (Joka toisella tuntuu olevan Samsung-luurien näytöt säröillä. Meneekö ne kertalaaksita tohjoksi? Ei siis sellaista)
  - mieluusti muistikortille paikka.
  - Kestävä akku olis positiivinen ylläri, mutta hätätilassa riittää sekin, että piisaa aamusta iltaan virtaa normaalikäytöllä.
  - suomenkieliset valikot mielellään

  Muistinkohan nyt kaikki...
  Mikä se puhelin olis?
   
 2. ohjeah Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  14   0   0

  Liittynyt:
  9/9/09
  Viestit:
  283
  Tykkäykset:
  22
  Joku Android-luurihan noihin vaatimuksiin varmaan parhaiten vastaa. WP:n tai iOS:n kanssa taitaa jostain ominaisuuksista, muistikorttipaikasta nyt vähintäänkin, joutua karsimaan. Mallin valinta riippuu tietysti sitten ihan budjetista. Tosin jos sitä puhelinta on tapana heitellä paljon ja näytön hajoamista pelkää, niin ei ehkä ihan mihinkään lippulaivamalliin kannata investoida..
   
 3. Stupidio

  Stupidio VIP as fck m8

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  18/5/12
  Viestit:
  8158
  Tykkäykset:
  2075
  Puhelinmalli:
  iPhone 7 Plus 128gb Red Edition
  Samsungin kies on yhtä h********ttiä applen kanssa.. Ainakin mun mielestä. Ei oikeen niitä iskunkestävia luureja ole markkinoilla.
  osta kunnon kuoret ja note 2.

  Tai sitten xcover joka aika kökkö, mutta käy katsomassa sonyn sivuilta puhelimia. Muistaakseni niillä on joku iskunkestävä puhelin.. Ja CATluurit kans
   
 4. ranskalainen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/11/11
  Viestit:
  44
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  nokia 9300
  Ei ne näytöt niin helposti rikki mene, etenkin jos on gorilla lasi. Mutta ei ne hirveitä kestä.
  Windows puhelimet tarvii zunen ja se ei ainakaan mun mielestä oo mikää hirveen vaivatan ohjelma tiedostojen siirtelyyn.
  Joku android luuri. Vaikka samsungin xcover, jos kestävyyttä haluat(tosin monet sanoo, että näyttö menee samallalailla rikki kuin muissakin malleissa). En usko että ne samsungin näytöt rikki sen helpommin menee, kavereillasi vaan monella sattuu olemaan samsung.
   
 5. Juice93

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/6/11
  Viestit:
  96
  Tykkäykset:
  2
  Komppaan!

  Xcoverin kaltaisista puhelimista miulla on käytössä Sony Xperia go. Ei ole yhtä jämäkän tuntuinen kuin Samsung, mutta ominaisuudet ja Macin yhteysohjelma ovat edellä. Ite olen ainakin tykännyt.
   
 6. tmr97 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/6/11
  Viestit:
  324
  Tykkäykset:
  69
  Sony Xperia Acro S Android. HD-näyttö (1280*720), 12MP kamera, pöly- ja vesisuojattu. Hintaa noin 500€. Ihmeellistä, ettei suojattua keskitarkkuuden näytön (noin 800*480) android 4.x luuria oikein löydy. XCover ja Xperia Go ovat karkean 480*320 näytön luureja.
   
 7. Juice93

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/6/11
  Viestit:
  96
  Tykkäykset:
  2
  Defyissä taitaa muistaakseni olla 480 x 854 näyttö. Saisi kyllä tulla muihinkin alemman hintaluokan kestäviin älypuhelimiin.
   

Jaa tämä viestiketju