puhelinten keltanen pörssi!

Keskustelu osiossa 'Luurinetin palaute- ja uutisfoorumi', aloittaja Anonymous, 27/12/02.

 1. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Moi!
  Mull meni just siemens p*skaks ja oon ajatellu hommata jonkun läppä puhelimen, oon katellu esim tota samsungin SGH-A800, mutta mun säälittävillä tuloilla saisin tinkii vaatteista ja ruuasta että saisin ton...
  niinpä! Ois ihan törkeen hyvä jos pystyisitte rakentaa tälläsen osta/myy jutskan teidän sivuille...hyvittäisitte vähän enemmän ku kauppiaat ja myisitte kunnosta riippuen helvemmalla ku normaali kännykät...oisko hyvä idea?
   
 2. muokkedee Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  5615
  Tykkäykset:
  1
  Olishan tuo varmaan Esalle hyvää mainosta, mutta Esankin täytyy jollakin elääkkin. Tuolla sinun ohjeella ei kovin kannattavaa voittoa tehdä.
   
 3. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  "Olishan tuo varmaan Esalle hyvää mainosta, mutta Esankin täytyy jollakin elääkkin. Tuolla sinun ohjeella ei kovin kannattavaa voittoa tehdä."

  Tehäämpäs! tai no... ei sillä tarttis välttämättä voittoa tehäkkään jos sen kääntäis niin päin että ne vaan pistäs niille tulleita maileja nettiin esim. "myydään vähän käytetty Nokian communicator rahan puutteessa halvalla lähtien 200€". Ostajan pitäis ottaa yhteys puhelinkioskin pitäjiin ja ne välittäis sen ja ottais välistä pari kymppii...tai sitten pistettäis vaan ilmotuksia puhelinnumeroiden kera...ei tarttis tehä mitää ja kayttäjät lisääntyis...?
   
 4. bull Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  3136
  Tykkäykset:
  0
  Onhan täällä tuo puhelintori... Eikös se aja saman asian kun siellä kauppa hyvin käy?! :eek:)
   
 5. Esa Isopahkala

  Esa Isopahkala Ylläpitäjä

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  8265
  Tykkäykset:
  2225
  Puhelinmalli:
  Huawei P20 Pro
  Käytettyjen matkapuhelimien komissiomyyntiä ei taida mikään kauppa harrastaa enkä ole itsekään siitä kiinnostunut. Vaihdossa ottamani takuulla varustetut puhelimet myyn Puhelinkioskin sivuilla Käytetyt-otsikon alla (tulossa käytetty T300).

  Oman käytetyn puhelimen myyntiin on nykyisellään ihan toimivia kauppapaikkoja, tämän foorumin Puhelintorin lisäksi esim. Keltainen Pörssi ja Huuto.net.
   
 6. Edge

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/7/02
  Viestit:
  36
  Tykkäykset:
  0
  hyvittäisitte vähän enemmän ku kauppiaat ja myisitte kunnosta riippuen helvemmalla ku normaali kännykät...oisko hyvä idea?[/quote]

  On, jos haluaa konkurssiin.
   

Jaa tämä viestiketju