1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

puhelinten keltanen pörssi!

Keskustelu osiossa 'Luurinetin palaute- ja uutisfoorumi', aloittaja Anonymous, 27/12/02.

 1. Anonymous

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  0
  Moi!
  Mull meni just siemens p*skaks ja oon ajatellu hommata jonkun läppä puhelimen, oon katellu esim tota samsungin SGH-A800, mutta mun säälittävillä tuloilla saisin tinkii vaatteista ja ruuasta että saisin ton...
  niinpä! Ois ihan törkeen hyvä jos pystyisitte rakentaa tälläsen osta/myy jutskan teidän sivuille...hyvittäisitte vähän enemmän ku kauppiaat ja myisitte kunnosta riippuen helvemmalla ku normaali kännykät...oisko hyvä idea?
   
 2. muokkedee Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  5615
  Tykkäykset:
  1
  Olishan tuo varmaan Esalle hyvää mainosta, mutta Esankin täytyy jollakin elääkkin. Tuolla sinun ohjeella ei kovin kannattavaa voittoa tehdä.
   
 3. Anonymous

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  0
  "Olishan tuo varmaan Esalle hyvää mainosta, mutta Esankin täytyy jollakin elääkkin. Tuolla sinun ohjeella ei kovin kannattavaa voittoa tehdä."

  Tehäämpäs! tai no... ei sillä tarttis välttämättä voittoa tehäkkään jos sen kääntäis niin päin että ne vaan pistäs niille tulleita maileja nettiin esim. "myydään vähän käytetty Nokian communicator rahan puutteessa halvalla lähtien 200€". Ostajan pitäis ottaa yhteys puhelinkioskin pitäjiin ja ne välittäis sen ja ottais välistä pari kymppii...tai sitten pistettäis vaan ilmotuksia puhelinnumeroiden kera...ei tarttis tehä mitää ja kayttäjät lisääntyis...?
   
 4. bull Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  3136
  Tykkäykset:
  0
  Onhan täällä tuo puhelintori... Eikös se aja saman asian kun siellä kauppa hyvin käy?! :eek:)
   
 5. Esa Isopahkala

  Esa Isopahkala Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  7670
  Tykkäykset:
  1425
  Puhelinmalli:
  Nexus 5x, Lumia 1020
  Käytettyjen matkapuhelimien komissiomyyntiä ei taida mikään kauppa harrastaa enkä ole itsekään siitä kiinnostunut. Vaihdossa ottamani takuulla varustetut puhelimet myyn Puhelinkioskin sivuilla Käytetyt-otsikon alla (tulossa käytetty T300).

  Oman käytetyn puhelimen myyntiin on nykyisellään ihan toimivia kauppapaikkoja, tämän foorumin Puhelintorin lisäksi esim. Keltainen Pörssi ja Huuto.net.
   
 6. Edge

  Liittynyt:
  15/7/02
  Viestit:
  36
  Tykkäykset:
  0
  hyvittäisitte vähän enemmän ku kauppiaat ja myisitte kunnosta riippuen helvemmalla ku normaali kännykät...oisko hyvä idea?[/quote]

  On, jos haluaa konkurssiin.
   

Jaa tämä viestiketju