Puhelinta ostamassa..

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja Monoliitti, 22/2/07.

 1. Monoliitti

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/8/05
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Eli, pahoittelen tätä ainaista: "Moi haluun uuden puhelimen mitä ehotatte?" mutta en omin kyvyin pystynyt päättämään.
  Tarkoituksena olisi, että puhelimella on:
  * Hyvä kamera (2mpix mielellään, hyvä zoom yms.)
  * Iso näyttö (resoluutio, mielellään se 240*320 tai enemmän)
  * 3G (Internet)
  * Java-tuki 3D:llä
  * Mielellään muistikorttipaikka

  Ja mahdollisimman halpaa tietenkin, olen ajatellut muutamia:
  6280
  ++ Näyttö, 3g, java, muistikortti
  -- Kamera (8x zoom, jne.)

  N70
  ++ KAMERA, 3G, JAVA, muistikortti,
  -- Näyttö (208*176)

  Sony Ericsson K610i
  ++ Hinta, koko, 3g
  -- Kameran (zoom jne.), näyttö

  Ja mielellään kytkypaketeista löytyisi. Hintaluokkaa 0-12e/kk..
  Mutta, ehotelkaahan. :)
   
 2. Imperial

  Imperial Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/11/05
  Viestit:
  864
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  iPhone 6
  Mitä zoomeista höpiset oikein? Jokaisen noiden puhelimen zoomit täysin avuttomia. Huonontavat laatua vain ja toimivat rajaamalla kuvaa, ei kuten 'kunnon' zoom. Jos jonkinlaista zoomia tahdot, hanki vaikka N93 jossa sellainen on optisena.

  En sanoisi 6280:n kameraa huonoksi kuten näköjään sinä. Mikäs siinä jos lukee paperilta tietoja ja niiden myötä päättää. Ei siinä muuta, mutta tekee vain huonon valinnan. 6280:ssa ok kamera, koneella jos varsinkin pehmentää yliteräviä kuvia. Videokuvan (vga) laatu parempaa ainakin kuin N70:ssä.

  Varmasti Ericssonissa parempi kamera, verrokkeina kun ovat Nokialaisia.

  N70 sen verran vanhentunut malli, että itse en sellaista hankkisi. Symbianista ei muuta kuin haittaa, jos ei sitä osaa hyödyntää.

  Noista sanoisin, että Ericsson, jos haluat kuvia ottaa, 6280 jos mielit videoida.
   
 3. Monoliitti

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/8/05
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Okey..

  Digitaalinen zoom ei siis paranna kuvaa, okei. :p Taidan olla päätymäaaä 6280:n, mutta vielä on valinnanvaraa. Olisiko samsungilta isonäyttöistä (resoluutiossa, mielellään fyysisestikin), suht' hyväkameraista (se ei kovin olennaista ole), hyvin yhteensopivaa (sovellukset ja pelit lähinnä), ja hyvää internet-puhelinta? 6280 ois varmaan hankinnassa, mutta mietin vielä. Samsungilta ja SE:ltä jne. voi tulla joitain ihan ok puhelimia vielä myyntiin. Näyttö pitäisi siis olla 240*320 tai suurempi. Hinta mielellään aika alhainen (ja mieluusti kytkypaketti, ja siinä hintahaarukka mielellään 0-12e, vähän, hyvin vähän saa poiketa)..
   
 4. Monoliitti

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/8/05
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Muuten!!

  Anteeksi dblposting. Niin, että huomasin täältä uuden vaihtoehdon: N71!

  Ottaisin N70 heti, jos se olisi isompinäyttöinen. No, N71 on melkein identtinen. Ja siinä on se iso näyttö. Toisaalta, se 6280 jäi kaivertamaan. Mietin tässä kumpaa ottaisin. Käyttökokemuksia kummastakin, ja muuta jonka perusteella voisin tehdä valintani, n71 vai 6280. Elisalta olisi 25mt datapaketin kanssa molemmat 13,90/kk. Aika kiinnostava tarjous. Mutta, käyttökokemuksia?
   
 5. kimmo Vieras

  0   0   0

  6280stä ei ole kokemusta, ja N71kin vain vähältä ajalta(muija vei ostamani luurin). N71 on minusta hyvä puhelin, kuitenkin nämä kaksi ovat aivan erilaisia. Toinen on liuku, toinen simpukka. 6280 on mielestäni kuitenkin huomattavasti huonompi ominaisuuksiltaan, sekä käyttöjärjestelmältään. Ainakin S60-pohjalle saat ladattua huomattavasti enempi sovelluksia, jos niitä kaipaat. Toimistosovellukset toimivat N71ssä, toisessa ei.
  En osaa puolestasi päättää, itse ottaisin N71sen(olenhan jo sen ottanut).
  Ja mielestäni tämä saitti pitäisi tulla autoreplynä joka viestiin, mitä täällä "mikä puhelin kannattaa ostaa"-osiossa kirjoitetaan.
  Tässä vielä vertailu näiden kahden välillä.
   
 6. Imperial

  Imperial Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/11/05
  Viestit:
  864
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  iPhone 6
  Jos joutuu valintaa tekemään Symbianin ja Series 40:n välillä, niin silloin tuskin Symbiania tarvitsee, kun ei osaa tarvita. Huonoina puolina siinä on juurikin hitaampi ja epävakaampi käyttöjärjestelmä. Moniajotoiminnot plussana, mutta syö turhaan puhelimen suorituskykyä.

  Kerropa, että mitä 6280:sta puuttuu N71:n verrattuna. Yhteysominaisuudet samaa tasoa kuten kameratkin (tosin N71 20x höpöhöpözoom, mutta 6280:ssa VGA -videokuvaus), N71:n näyttö hiukkasen suurempi ja se omaa 5mt suuremman sisäisen muistin.

  Tärkeimmät erot varmasti käyttöjärjestelmä. Ainakin ennen Series40:ssä oli hiukan enemmän toimintoja vakiona, mutta Symbianiinhan saa ladattua ties mitä ohjelmia. Eri asia tarvitseeko sellaista. Jos ei tarvitse laajennusmahdollisuuksia maksullisien (useimmat) ohjelmien kera, niin itse ainakaan en Symbiania ottaisi.
   
 7. kimmo Vieras

  0   0   0

  Siinähän sen itsekin toit esille. Itselläni ei kokemusta 6280 luurista, jonkun verta N71stä. Siitä tykkään, S60 antaa myös jotain etuja. Jokainen pohtii kohdallaan mitä ominaisuuksia kaipaa/vaatii luuriltaan.
   
 8. Monoliitti

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/8/05
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Juu-u

  No, haluaisin sellaista ihan vapaa-ajan kameraa (koska omaa ei satu olemaan, noilla puhelinkameroilla (>= 2mpix) saa ihan hyviä kuvia) ja isohkoa näyttöä, internetselailuun. Hyvä yhteensopivuus eri ohjelmien kanssa olisi myös hakusessa, mutta tuohon S603rd:hen tulee siis ohjelmistopäivityksiä koko ajan. Joten ajan kanssa on iso pussillinen eri ohjelmia - ja pelejä. Tärkein olisi iso näyttö jolla on helppo selata internetsivuja, ja se että se on yhteensopiva, ja että se on suhtkoht halpa. Nyt kyllä pelottaa se kun olen N71:stä lukenut noita kaatuilu ja muistikorttiongelmia, alkoi hirvittämään että kun minulta näiden laitteiden kanssa palaa helposti pinna niin jos heitän sen vahingossa seinään tms.
  Tietokoneen kylessäkin lommoja kun olen biosista yrittänyt viruksia poistaa jne. ja ei oo onnistunut.
  N71 vaikuttaa aika perfektolta mulle, mutta ainut miinus olisi se että kaatuileeko se jne.
  6280 taas muuten mutta esim. internet-tuki on köyhempi kuin N71 ja se ei ole sillein tyylikäs. Sitten siinä on mm. se yhteensopivuus (kai) kun ei symbiaaniohjelmia jne. saa. Toisaalta, se ei kait kaatuile niin paljon kuin symbianpuhelimet? Eniten olisin kallistumassa N71 puoleen. Se näyttää aina vaan paremmalta. 6280 taas ei ole niin tyylikäs, tai maittavan näköinen.
   
 9. matuu

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/4/04
  Viestit:
  802
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Galaxy S6
  Symbian tekee vaan normaalikäytöstä niin kankeeta. Jos sitä ei tiedä tarvitsevansa niin sillon ei luultavasti myös tarvitsekaan. Käytännön mutkaton toiminta on aika vahva plussa kuitenkin.
   
 10. Jankka

  Jankka

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/7/06
  Viestit:
  734
  Tykkäykset:
  0
  N71 ja näytön naarmuuntumisen mahdollisuus kyllä mietityttää..lue N71 ketjua!

  S603rd on parhaimmillaan hyvin ripeä mutta huonoimmillaan melko ärsyttävä. Useimmiten melko passeli kuitenkin sanoisin >6 kk kokemuksella. Mallikohtaisia eroja saattaa kuitenkin esiintyä; itselläni käytössä E61.
   

Jaa tämä viestiketju