Puhelinkoodista

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja Derryth, 21/8/03.

 1. Derryth Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/6/03
  Viestit:
  352
  Tykkäykset:
  8
  Eli laitoin puhelimeeni (S55) heti sen ostettuani uuden puhelinkoodin, mutta en enää muista, mikä se on. Vaihtoehtoja ei ole kuin muutama, mutta jos sen laittaa kolme kertaa väärin (käytin 2 yritystä) niin puhelin lukittuu. Ohjekirjassa sanotaan vaan epämääräisesti, että sitten pitää soittaa Siemensin aspaan. Eli jos käytän viimeisen yritykseni ja puhelin menee lukkoon, minkälaisia toimenpiteitä vaaditaan, että sen saa taas auki. Ei tässä muuten mitään, mutta ensiiviikolla vaihtuu liittymä ja se koodi pitää olla, että puhelimeen saa uuden simin.
   
 2. simppa me45

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/11/02
  Viestit:
  25
  Tykkäykset:
  0
  Soita vain sinne asiakaspalveluun ja esitä ongelmasi. Ota ensin kuitenkin puhelimen imei-koodit selville ja ostopaikan ja ajankohdan.
  Asiakaspalvelusta saat numerosarjan jolla saadaan koodi murrettua ja voi sen jälkeen syöttää uuden koodin. Itselläni kävi vastaavanlainen tilanne vuoden vaihtessa.
   
 3. arivi Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/7/02
  Viestit:
  7875
  Tykkäykset:
  8
  Puhelinmalli:
  Mate 7 / Mate 8
  Laitetaan nyt tähän samaan ketjuun, että eikö tuolla Siemenssin HelpDeskillä ole ollenkaan Email-osoitetta ? Vai onko vika sittenkin etsijässä ;) ?
   
 4. jussia

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/5/03
  Viestit:
  114
  Tykkäykset:
  0
  En tiedä e-mailista, mutta mikset laita lomakkeella sinne postia?
   
 5. Derryth Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/6/03
  Viestit:
  352
  Tykkäykset:
  8
  Ok. Eli lukkoonhan se puhelinkoodi meni (ei kuitenkaan koko puhelin, vaikka ohjekirjasta sainkin sellaisen käsityksen). Soitin sitten aspaan ja otin kaikki valmiiksi esille. Sieltä kuulemma todella saa sellaisen koodin, mutta ensin minun piti raahautua Siemens jälleenmyyjäliikkeeseen (mihin tahansa, koska liike josta puhelimen ostin (Mobbe) ei sijaitse missään lähimaillakaan), joka sitten faksasi kuitista kopion Siemenssille. Nyt sitten viiden jälkeen soitan taas sinne aspaan ja jos asiat menivät niin kuin piti, niin saan sitten ehkä sen koodin.
   
 6. Derryth Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/6/03
  Viestit:
  352
  Tykkäykset:
  8
  No ok. Tietenkään tuo faksi ei sitten ollut mennyt ainakaan sinne minne piti. Ei tunnu kovin inspiroivalta mennä uudestaan vaivaamaan ihan tuntemattomia ihmisiä, että lähettäisivät uuden faksin, mutta minkäs teet. Eli siis uusi yritys huomenna.
   

Jaa tämä viestiketju