Puhelinjorinat by HIGHEND

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja HIGHEND, 4/5/10.

 1. HIGHEND

  HIGHEND Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  33   0   0

  Liittynyt:
  22/12/08
  Viestit:
  2510
  Tykkäykset:
  39
  Puhelinmalli:
  Samsung S6 + Lukuisia muita
  Jatkossa kirjoitan arvosteluja ja testejä minulle satunnaisesti kolahtavista matkapuhelimista tämän threadin alle. Kirjoittelen myös eri alustojen sovelluksista ja peleistä, ja pyrin uppaamaan kuvia reilusti ;)

  Yritän parin päivän sisällä saada väsättyä kattavan läpikatsauksen Nokia 7710:sta, ja verrata sitä omaan N900:ni. Kommentteja saa ja pitää panna suoralla kädellä, saa haukkua, kehua, arvostella.

  Laajempia arvosteluja kirjoitan lähinnä viikonloppuisin. Lähiaikoina pienet "kunnianosoitukset" saattavat saada myös N-Gage ja vaikkapa 9210.

  Ja toki pyrin katsastamaan myös uudempia malleja, lähinnä hinta/ominaisuus-suhteeltaan kiinnostavia malleja käytettyjen puolelta :)
   
 2. Qwertyi

  Qwertyi Vuoden foorumilainen 2010, VIP vuodesta 2016

  Palaute - 100%
  26   0   0

  Liittynyt:
  7/12/05
  Viestit:
  29289
  Tykkäykset:
  7540
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia XZ1
  Olisiko kuitenkin parempi sitten kirjoitella jo noissa olemassa olevissa blogeissa, kuin perustaa ketju jossa puhutaan siis ihan mistä vain. Blogit sopivat paremmin tuollaiseen diipadaapailuun. N-Gage ja muut kumppanit eivät nyt enää ole niin kovassa huudossa että niistä tuoreita arvosteluja sisältäviä ketjuja olisi fiksua perustella.

  Onko muutenkaan ideaa pitää useaa blogia samasta aiheesta? Eikö kannattaisi keskittää asiat yhteen blogiin jossa sitten osioisi asiat erikseen. Pysyy itsekkin paremmin kärryillä mistä kirjoittelee.
   
 3. HIGHEND

  HIGHEND Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  33   0   0

  Liittynyt:
  22/12/08
  Viestit:
  2510
  Tykkäykset:
  39
  Puhelinmalli:
  Samsung S6 + Lukuisia muita
  Ajattelin että jos blogiini tulee vuodessa n.100 viestiä, niin joltain tulee takuulla viestiä että kartuttelen vain lukuja avatarin alapuolella. Bloggerissa ei kukaan käy, sitä ei kummemmin jaksa päivitellä, satunnaisesti kopioin IRC-Galleriasta tai MPF-Blogistani sinne tekstejä.

  Hmm, voin laitella niitä tulevia "huippuluokan" arvostelujani blogiin ja laitella tänne satunnaisesti jotain lyhyempiä jorinoita, joita varten ei viitsi blogisivua luoda.

  -HIGHEND
   

Jaa tämä viestiketju