Puhelin videontoistoon

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja lexnokia, 15/2/09.

 1. lexnokia

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/2/09
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Elikkä tarkoitus olisi ostaa puhelinta joka olisi hyvä myös sarjojen/elokuvien katsomiseen bussimatkalla.
  Hintaa saisi olla max. 200€. Löytyykö tälläisellä hinnalla hyvää?
  Onko porukoilla ehdotuksia? Itselläni pyörii päässä noksu 5310 ja taisi olla 7310 supernova? (vai voiko tuolla katsoa videoita kunnolla).
  Myöskään tuo musiikkipuoli ei olisi pahitteeksi.

  Ehdotuksia! saa ehdottaa mitä puhelinvalmistajaa vaan :)

  edit: ja lisäyksenä sellainen että sitä 3G ei (en) tarvitse.
   
 2. t434

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/9/07
  Viestit:
  210
  Tykkäykset:
  1
  Menee hieman yli mutta iso näyttö ja tukee DivXiä. Varmaan paras puhelin hinta-laatu suhteellaan. Et varmasti muuten halua katsoa elokuvia 2 tuuman näytöltä ;)
   
 3. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Miten ja mistä olet ajatellut nuo sarjat/elokuvat hommata ja miten ne luuriin saada ? Digiboxi joka kovertoi suoraan sopivaan muotoon ? vai manuaalisesti tietokoneella muuttelet, vai meinaatko .ts tiedostoja suoraan katsella, vai netin ware läheidne tuotoksi, vai itse ripattuja DVDltä ?
  Eli et netin yli stremijä katso, vaan suoraan muistikortilta ?

  Bussimatko on eri pituisi, mutta jos sarjoja, tai jopa elikuvia, niin voi arvailla että sellainen parituntia siivu ainakin, jolloin tulee mieleen virhahommat, video, vähän pakkauksesta laitteesta riippuen, on aika virtasyöppöä, jos matkan jälkeen pitäisi vielä olla akunvarassa päivä tai pari, tai jopa paluumatka, niin kannattaa budjetoida lisävirtaa.

  Hyvää ei olekkaan :) (no Iphone:) , 200e menee käteiskaupalla aika tiukaksi kelvollisenkin suhteen, yllä ehdotettiin varsin kovaa tarjousta, tosin yli 200e vaihtoehtoa ja omalla kauppiaallasi saattaa olla aivan jotain muuta.

  Ehdottamasi luurit ovat aika peruskamaa, jos sopivassa muodossa videon tunget niin varmaan osaavat jotain näyttää, ylihintaisia, mutta tuon valmistajan osalta kanattaa vilasta Nokia E51, Nokia 5320 XpressMusic, yli hintasia nekin ja jotuisit ehkä hankkiin Nokia Extra Power DC-11 tyyppistä energiaa joka nostaisi hintaa useilla kympeillä.

  200e budjetilla kannattaa tai oikeastaan joutuu katsomaan hyvää tarjousta jos video juttu on tärkein.
   
 4. Jupex Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  23/9/02
  Viestit:
  2965
  Tykkäykset:
  28
  Puhelinmalli:
  Joku nokia
  Kommentoidaanpas nyt tähän sitä mitä itsellä on. Suosiolla etsisin jonkin 2G iphonen esim. 8 gigatavun kokoisena. Siinä on hyvä näyttö tv sarjojen katseluun.

  Jos tv sarjoja hommataan epävirallisia kautta niin mielestäni joutuu tekemään aina tiedostomuunnoksia, että videot saa ylipäänsä näkyviin puhelimessa. Sama koskee TV sarjoja, jotka kopioidaan esim. omalta DVD levyltä koneelle, ja sitäkautta puhelimeen.

  Jos taas katsotaan TV tallenteita, niin iPhone vie tässä kyllä voiton 100-0. TV-kaista palvelun kautta voi tilata jaksot latautumaan podcastingilla suoraan iTunesiin ja synkata ne sitten sitäkautta helposti puhelimeen. Myös jotkin muut puhelimet tukevat samaa muotoa, mutta ymmärtääkseni niitä ei noin automaattisesti saa puhelimeen siirrettyä.

  Ja edelleenkin korosta, että itse etsin elämään helppoutta tässäkin asiassa, ja tuo iTunes + TV-kaista sitä tarjoaa. Se kylläkin kustantaa 10e kuussa mutta noh ... elämä on jne.
   
 5. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Ilmeisesti tarkoittamasi muoto on hyvin laajasta puhelimissa tuettu ja on myös mahdollista joillain malleilla pelkällä luurilla hoidella lataaminen.

  Se että muutkin tukee ei tietenkään tee Iphonesta huonoa, joka on videoiden katseluun oivalaite jos käytössä Itunes. Hinnaltaa toki menee kysyjän budjetista rankasti yli, ja pääasiassa suomessa markkinoidaan kaikenlisäksi lukittuja kytkylaitteita.

  Jos alkaa katseleen ehdotuksesi mukaan käytettyjä laitteita ja kanttia riittää niin jos löytää kräkätyn Iphonen sopu rahaa niin kananttaa se vaihtoehto ilman muuta katsastaa. käytettyna alle 200e luokassa on muutaikin enemmän tai vähemmän hyvin kysyjän tarkoittamaan hommaan sopivia laitteita.
   
 6. Jupex Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  23/9/02
  Viestit:
  2965
  Tykkäykset:
  28
  Puhelinmalli:
  Joku nokia
  Kyllä oikeassa olet. Medialuuria etsiessä vaan se näytön koko on kaiken A ja O. Itse en ainakaan katsele kovin mielellään yhtään mitään esim. n73:sen näytöltä.
   

Jaa tämä viestiketju