Mobiili.fi Puhelin toimintasankarille? Nämä uutuudet sopivat räjähdysherkkiin tilanteisiin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Panasonic Toughpad FZ-X1 ATEX


  Panasonic on julkistanut tänään uusia ATEX-sertifioituja mobiililaitteita. Yhtiön mukaan uutuudet yhdistävät puhelinten ja tablettien parhaat puolet ja sopivat poikkeaviin käyttötilanteisiin.

  Uudet laitteet ovat puhelintableteiksi kutsutut Toughpad FZ-E1 ATEX ja FZ-X1 ATEX. Laitteet osuvat viiden tuuman kokoluokkaan ja ovatkin käytännön tasolla rehellisiä puhelimia. Molemmat soveltuvat kuitenkin ATEX-luokituksen mukaisesti käytettäväksi räjähdysherkissä tiloissa, kuten öljy- ja kaasuteollisuudessa. ATEX-luokitusta varten Panasonic suunnitteli laitteisiin nahkaisen kotelon ja antistaattisen näytönsuojakalvon.

  FZ-E1:n tapauksessa kotelon sisältä löytyy Windows Embedded 8.1 -käyttöjärjestelmällä varustettu tablettipuhelin. FZ-X1 taas hyödyntää Adroid 4.2.2 -käyttöjärjestelmää. Molemmat puhelimet on varustettu neliytimisellä Snapdragon-suorittimella, kahden gigatavun RAM-muistilla, 32 gigatavun tallennustilalla ja kahdeksan megapikselin takakameralla.

  Lisäksi uudet Toughpadit on kosteus- ja pölysuojattu IP54-standardin mukaan. Panasonicin mukaan ne toimivat -20 ja +40 celsiusasteen lämpötila-alueella ja kestävät pudotuksen yhden metrin korkeudesta. ”Atex-luokiteltujen Toughpadien avulla räjähdysherkissä tiloissa toimivat voivat käyttää samaa laitetta sekä räjähdysvaarallisissa että tavallisissa tiloissa”, kertoo Kaukomarkkinat Oy:n toimialajohtaja Kyösti Ollila.

  Suomessa laitteita on saatavana virallisilta jälleenmyyjiltä ja Panasonic-kumppaneilta lokakuusta alkaen. Uusien Toughpadien hinnat vahvistetaan myöhemmin.

  [​IMG]
  Panasonic Toughpad FZ-E1 ATEX
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju