Puhelin tabletin rinnalle

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja TheAcer, 28/5/12.

 1. TheAcer

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/6/08
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Terve. Vanha Zte Blade pääsi tipahtamaan ja nyt pitäisi uutta luuria hommata. Valinnanvaikeutta helpottamaan aattelin kysyä apua. Eli paikallaan ollessa käytän Tabia, ja sen rinnalla puhelinta nopeissa tilanteissa. Siis perus netinselaukseen ja youtubeen tulisi.

  Varoja ei oo kehuttavasti, 300e luokkaa haen. Mielessä pyörinyt nyt Samsung S+ ja Htc Desire S sekä One V. S+ tuntuu käteen hölmöltä ja One V menee vähän ulos budjetista... Oisko siis teillä heittää neuvoa?
   
 2. severi16

  Palaute - 100%
  7   0   0

  Liittynyt:
  7/3/11
  Viestit:
  552
  Tykkäykset:
  20
  Puhelinmalli:
  iPhone
  Lumia 800 käytettynä? N9 uutena?
   
 3. TheAcer

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/6/08
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Oon vähän epävarma ton windowsin suhteen, androidiin tottunu niin ehkä se kuitenkin.
   
 4. severi16

  Palaute - 100%
  7   0   0

  Liittynyt:
  7/3/11
  Viestit:
  552
  Tykkäykset:
  20
  Puhelinmalli:
  iPhone
  Suosittelisin kuitenkin tsekkaamaan windowssin, vaikka kaupassa. Vähän sulavempia kuin noi 300e androidit.

  No jos kuitenkin andoidiin päädyt niin käytettynä sgs2 on hyvä valinta
   
 5. TheAcer

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/6/08
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Mielummin ostan uutena kun en intissä kerkee tsekkailemaan käytettyjä ja osotekin vaihtelee. S2 taitaa olla turhan tehokas, ottaen kuitenkin huomioon että on se tabikin? Toisaalta esim. Galaxy Ace ei varmaan flashejä pyörittele?
   
 6. hulkkmi

  hulkkmi Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  9   0   0

  Liittynyt:
  30/5/08
  Viestit:
  2261
  Tykkäykset:
  438
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy Note 3 Marble White

  Ei kannata ajatella, että olis liian tehokas puhelin, ainakaan Androideissa, koska ne tuppaa olemaan (lähes) poikkeuksetta hieman lagisempia, kuin esim. WP7 luurit. Tuohon budjettiin ehkä paras olisi juurikin WP7 luuri tai edullinen ja vähän käytetty Andoidluuri.

  Mutta mainitsemasi HTC Desire S on kyllä ihan kelpo luuri ja se saa ICS päivityksenkin tässä tämän vuoden aikana (en muista sen tarkemmin). Itselläni oli tuo Desire S käytössä muutaman kuukauden, mutta se vaihtui isompinäyttöiseen Samsung Galaxy S2:seen ja sitten tuli tämä Samsung Galaxy Note. Itsessään Desire S:ssä ei ollut mielestäni mitäön vikaa ja se riittikin ns. perus älypuhelimeksi ja se on tehokkaampi, kuin mainitsemasi Galaxy Ace.
   
 7. Duel Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/12/10
  Viestit:
  674
  Tykkäykset:
  115
  Eikö kannattaisi ostaa luuri samasta ekosysteemistä kuin tablet? En tosin tiedä miten paljo android maailmassa tuosta on apua ja etua.

  Onko androidille universaaleja sovelluksia niinku iOSsissa, eli siis ostat luuriin vaikka pelin niin saat sen ilmaiseksi tablettiin ja siis erikseen tabletille räätälöidyn version.

  Ainakin itsellä kun on iPad ja iPhone niin voi käyttää samoja sovelluksia, laitteet pelaa hienosti yhteen jne.

  Kannattaako sitä sitten panostaa kahteen eri alustaan, noh minä en panostaisi, mutta sen sitten jokainen itse päättää.

  Jos taas olisi jo markkinoilla w8 tabeja niin tottakai kaveriksi esim lumia silloin.
   
 8. hulkkmi

  hulkkmi Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  9   0   0

  Liittynyt:
  30/5/08
  Viestit:
  2261
  Tykkäykset:
  438
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy Note 3 Marble White
  Androidin sovelluksien ostamisesta en tiedä, koska 1. en omista enempää kuin yhden laitteen ja 2. en ole ostanut yhtäkäön sovellusta android marketista/nykyisestä google playsta.

  Mutta ostoasemassa oleva henkilöhän sen tosiaan päättää/määrittää tarpeensa, että haluaako esim. applen puhelimen ja tabletin tai vaikka samsungin android puhelimen ja android tabletin vaiko haluaa "sekoittaa" merkkejä ja käyttiksiä. Itse ehkä päätyisin sekoittamaan, koska jos omistaa jo tehokkaan ja hyvän tabletin, jolla luonnistuu samat asiat, kuin älypuhelimella (netti, videot/leffat yms yms), mutta suuremmalla näytöllä, niin sitten tulisi varmaankin toimeen vähän "tavallisemmalla" puhelimella, joka toimisi vain puhelu/viesti/hätävaranetti/s-posti synkkaus/musiikki -laitteena.
   
 9. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Otit tärkeän asian esiin.

  Mutta kyseenalaistan johtopäätöksen.

  - Jos on valinnut ekosysteemin, niin sen täsimittainen hyädyntäminen edellyttää saman ryhmän laitteita, riittävän tuoreita laitteita.

  -Mutta kaikki eivät ole noin tehneet, ja yrittävät olle ekosysteemi riippumattomia, Jolloin ei tarvitse valita saman syystemiin kaikkia laitteita ja palveluita, ja jos kyse vakaumuksesta niin silloin tietoisesti pyrkii riikkomaan ekosyystemi ajattelua.
  Tuosta voi syntyä pientä lisävaivaa, mutta palkitsee ja on vaivan arvoista, ei sido omaa tulevaisuutta johokin tiettyyn hiakkalaatikkoon
  ja voi nyt ja jatkossa valita tuotteita omien tarpeiden mukaan.


  Useissa kaupoissa samoilla tunnuksilla saa jotain useampiin laitteisiin, eli yksi plussa valita sama alusta.

  Mutta Applen ajatus on sitouttaa käyttäjä Applen mailmaan, jos siihen haluaa upota, niin helppoa, jos haluaa pyristellä vastaan niin kannattaa pitää muistakinlaitteita.

  Googlen mailma ei ole niin paha, tai vähän erityyppinen, Googlen palveluihin naitetaan, mutta voi käyttää muitakin ja jos käyttää Googlen palveluita niin et vielä sitoudu yhteen valmistajaan et edes alustaan sillä palveluin pääsee enemmän tai vähemmän myös muilla alustoilla, mukaan lukien Apple.

  Tabila tarkoitat nimenomaan jotain Samsungin Android täppäriä ?
  Edit: Android jokatapauksessa.
   

Jaa tämä viestiketju