Puhelin suosituksia seuraavilla ehdoilla

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja mono, 3/7/10.

 1. mono

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/7/10
  Viestit:
  17
  Tykkäykset:
  0
  Hinta: max. 150€

  Seuraavat toiminnot tärkeitä:

  1. Kalenteri: Kalenteriin täytyy päästä nopeasti. Siihen pitää olla helppo ja nopea laittaa merkintöjä. Merkinnät pitää saada hälyttämään äänellä tai ilman. Kalenterin päivänäkymä olisi hyvä saada aloitussivulle. Jos saa aloitussivulle, niin nuo hälytykset ei puolestaan ole oleellisia.

  2. Kestävyys: Pitää kestää taskussa.

  3. Toiminta puhelimena: Soittaan ja tekstaan pitää päästä ilman pitkiä valikko koukeroita ja näppäinlukko pitää olla joko hyvä tai muutettavissa hyväksi.

  4. Oikeasti toimivasta navigoinnista plussaa, vielä jos onnistuu ilman, että tulee data maksua niin iso plussa. Ehkä pienen datapaketin voisi maksaa, jos verottaja sen vaikka hyväksyisi...(perusteltavissa työkäyttöön)

  Nokia 5230 houkuttaisi hintalaatusuhteeltaan, mutta miten kesto taskussa, miten kätevästi kosketusnäyttö pelaa kirjoitettaessa, onko oleellinen hirveen pahasti valikoiden kätkössä, miten navigointi (omalla gps:llä yhteyden saaminen vissiin hidas ja kartat pitäs tietty olla ladattu), näkyykö puhelin pc:llä suoraan massamuistina (vai tarttiiko irrottaa muistikortti ja laittaa kortinlukijaan)... ?

  Muita puhelin suosituksia?

  Kameran pikselimäärällä ei ole yhtään mitään väliä. Täyttä kuttua koko pikseleillä kilpailu...
   

Jaa tämä viestiketju