Puhelin sujuvaan surffaamiseen? (max. 300e)

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja CloudNine, 31/7/12.

 1. CloudNine

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/7/12
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung
  Olen päälle parikymppinen nainen. Tällä hetkellä käytössäni on ZTE Blade.

  Etsin puhelinta pääasiallisesti surffailukäyttöön. Moderoin erästä keskustelupalstaa, joten kirjoittamisen, viestien editoimisen, erilaisten valikoiden selaamisen ja valintojen tekemisen ym. pitäisi sujua niin jouhevasti kuin mahdollista.

  Matkustan paljon, joten toivoisin puhelimen toimivan myös viihdekeskuksena. Youtuben ja vastaavien palvelujen pitäisi toimia sulavasti ja lagittamatta. Kuvan terävyydellä ei ole niinkään väliä, kunhan videot pyörivät nätisti.

  Puhelimen pitäisi olla luotettava. Ei turhia jäätymisiä, kaatumisia, ylikuumenemisia, miettimistaukoja yms. peruskäytössä.

  Pelejä en pelaa, mutta pitäisin mielelläni option siihen, että puhelin pyörittää niitäkin mukisematta.

  Puhelimen muokattavuudella ei itselleni ole merkistystä. Kunhan puhelin toimii kuin junan vessa, kaikki muu on toisarvoista. Toivoisin, että haluamani ominaisuudet olisivat puhelimessa jo valmiiksi, ettei niitä tarvitsisi erikseen ladata ja säätää.

  Maksimihinnaksi sanon 300e.

  Ideoita..?
   
 2. MGM

  MGM dıʌ

  Palaute - 100%
  10   0   0

  Liittynyt:
  17/11/08
  Viestit:
  16215
  Tykkäykset:
  5157
  Puhelinmalli:
  OnePlus 5 Black
  Noilla vaatimuksilla tohon hintaan ei taida paljoa löytyä. iPhone toimii kuin junan vessa, mutta hintaa on enempi ja pienestä näytöstä hieman huonompi surffailla. Muuten kyllä youtube videot toimii jne. Varmaan sitten käytettynä joku...nykyisistä Androideista ei paljoa ole kokemuksia, mutta ketjuja, kun lukee, niin ei ne kait ihan aina toimi kuin junan vessa. Ainakaan tohon hintaluokkaan...
   
 3. HighFlyer

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  14/7/12
  Viestit:
  67
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  Huawei Honor (U8860)
  http://www.gigantti.fi/product/puhe...met/HUAWEIU8860/huawei-honor-u8860-alypuhelin
  Tätä puhelinta olen jo muutamassa muussakin ketjussa esittänyt vaihtoehdoksi ja omasta mielestäni tämä on hyvä valinta ainakin tuohon sinun hintahaitariin
  Itse sain tuon puhelimen eilen ja ainakin tuo nettiselailu toimi moitteettomasti ja Youtubevideot pyörivät lagaamatta.
  Myös raskaammat sovellukset toimivat hyvin.

  Kokonaisuudessaan puhelin kyllä omasta mielestäni pelaa sinun käyttötarkoituksissasi hyvin ja sopii hintahaitariisi :)
   
 4. Kapteeni Haddock

  Kapteeni Haddock Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  26   0   0

  Liittynyt:
  6/11/03
  Viestit:
  327
  Tykkäykset:
  72
  Puhelinmalli:
  LGG5/G4, Nexus5X, iPhone6s, S5Neo, L830
  Itse jos etsisin luotettavaa puhelinta, niin en laskisi ZTE:n tai Huawein tuotteita siihen kategoriaan. Tuolla on pitkiä ketjuja Huawein luurien hämmentävistä vioista. HighFlyerin suosittelua mitenkään väheksymättä on eri asia käyttää puhelinta pääasiallisena kommunikaatiovälineenään vuoden pari kuin räplätä sitä kaupassa tai käyttää sitä muutama tunti.

  CloudNinen asemassa itse kääntäisin katseeni Windows Phone käyttöjärjestelmään. Jos säätäminen ei nappaa ja arvostaa sulavuutta ja junanvessa henkistä-toimivuutta niin tuossa hintaluokassa ei ole siitä kahta sanaa. Lisäksi WP:n IE9 selain on erinomainen

  Sitten tulee kysymykseen se arvostaako näytön kokoa vai tahtooko Nokian erikoissoftat kuten navigaation ja Mix radion. Jos navigaatio-ominaisuudet tai Mix Radio ei kiinnosta, niin hyvä vaihtoehto on helkutin isolla näytöllä (4,7) saatava HTC Titan jota on myyty uusimmassa Gigantin mainoslehtisessä 299e hintaan. Jos näyttö tuntuu liian suurelta, niin toinen hyvä vaihtoehto olisi Nokian Lumia 710 (jossa oli ne huippusoftat) tai Samsungin Omnia W (jossa laadukaampi mutta samankokoinen näyttö kun 710:ssa). Omasta mielestäni erityisesti tuo Lumia 710 valkoisena on todella tyylikäs. Nokia Lumia 800:aa saa nykyään jo 365e, mutta se on yli budjettisi.

  Yksi jokerikortti on tietysti Nokia N9, mutta sekään ei voita sulavuudessa Windows Phonea.
   
 5. HighFlyer

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  14/7/12
  Viestit:
  67
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  Huawei Honor (U8860)
  Tuokin on kyllä täysin totta.

  WP voittaa Androidin sulavuudessaan ja varsinkin Nokian Lumia-puhelimet täyttävät hyvin tuon kohdan, että ei tarvitse ladata mitään välttämätöntä, vaan ne on puhelimessa valmiina.

  Itse myös harkitsin tuota Omnia W:tä, mutta päädyin lopulta sitten tuttuun ja turvalliseen Androidiin, sen suuremman muokattavuuden vuoksi
  Omnia W:ssä ainakin oli toimiva nettiselailu ja youtubevideot pyöri hyvin ja näytti paremmalta AMOLED-näytön vuoksi :)

  Nyt kun tarkemmin ajattelee niin suosittelen myös tuota Lumia 710 noiden nokian omien sovelluksien vuoksi tai jos samsungista tykkäät niin sitten tuo Omnia W :)
   
 6. Stupidio

  Stupidio VIP as fck m8

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  18/5/12
  Viestit:
  8158
  Tykkäykset:
  2075
  Puhelinmalli:
  iPhone 7 Plus 128gb Red Edition
  HTC Titan voisi olla oikeastaan paras vaihotehto :)
   

Jaa tämä viestiketju