Puhelin missä paras ns kuuluvuus-nettiyhteys

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja ayifa, 20/12/09.

 1. ayifa

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/11/03
  Viestit:
  102
  Tykkäykset:
  0
  Nyt olen kokeillut niin monta eri puhelinta enkä enää tiedä mikä voisi olla sellainen mitä tarvitsen. Haluan puhelimen missä on hyvä kamera, sähköposti, hyvä webselain, iso näyttö, mutta ongelma on sellainen että kyllä sellasia löytyy mutta nämä puhelut mitkä ei tule perille harmittaa. Minulla on tällä hetkellä iPhone 3 GS sekä HTC HD 2, mutta sama ongelma molemmissa, puhelut eivät aina tule perille vaan menee vastaajaan. Onko olemassa jonkinlaisia testejä tai tietoa siitä mikä puhelin toimii niin että puhelut tulee perille vaikka kenttä on heikko tai vaihtelee 3G ja GPRS vällillä. Onko se sitten kuitenkin Nokia tai SE tai Samsung?
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Eipä taida laitteesta olla kiinni jos olet kokeillut useita eri laitteita.

  Jos käyttöpaikka on ongelmallinen, niin ensin tulee mieleen vaihtaa verkkoa, jos parempaa tarjolla, jos ei, niin sitten pakottaa GSMlle tai 3Glle, kumpi sitten tuo paremman tuloksen.

  3G:n osalta, paikasta ja operaattorista riippuen, 900:n 3G:n tuki voi sitä peittoa kasvattaa huomattavasti, paikasta riippuen voi tuoda myös ongelmia. mutta eipä kai sinulla 900n tuesta apua jos ongelmat esiintyy sekä yksitaajuus että kaksitaajuus koneilla.
   

Jaa tämä viestiketju