Puhelin lukossa (phone restricted)

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja Dummyt, 8/6/07.

 1. Dummyt

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/6/07
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Eli kyseessä on vähän kimurantimpi tarina. Asuin Ranskassa parisen vuotta ja sieltä ostin täysin Ranskaa puhumatta liittymän mukana puhelimen. Selvisipä pari päivää ennen muuttoa takaisin suomeen, että se ei toimikkaan muilla kuin senhetkisen palveluntarjoajan SIM korteilla (Orange). Kun vielä ymmärsin ongelman väärin ja kokeilin väärää koodia muutamaan otteeseen, puhelin on nyt täysin jumissa. Sain Orangelta häthätää hankittua avauskoodin joka ei kuitenkaan vaikuttanut asiaan mitenkään - kuulemma johtunee siitä, että väärää koodia oli yritetty liian monta kertaa ja puhelin olisi nyt täysin avaamattomissa. Orangella olisivat kyllä pistäneet huoltoonsa katsottavaksi, mutta koska olin muuttamassa parin päivän sisällä en olisi sitä takaisin kuitenkaan saanut, koska huolto palauttaa puhelimia vain Ranskaan. Oli bullshittiä tai ei, sillä nyt taas ei ole enää väliä.

  Eli puhelin on restricted ja edelliseltä palveluntarjoajalta saatava koodi ei toimi. Onko tässä enää mitään ratkaisua jäljellä? Puhelin on Nokian 6020.
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Huuto.net Nokia 6020 antaa vähän pohjaa kuinka paljon kannattaa nähdä harraste saatika kaupallista vaivaa. Eli ymmärtääkseni _helppoa_ kotikonstia ei ole.
   
 3. hiphei Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/1/04
  Viestit:
  1994
  Tykkäykset:
  0
  Kyllä sen Nokia itse saa auki omissa huoltopaikoissaan, mutta kustannuksista en tiedä. Lisäksi tarvinnet todella luotettavat selvitykset asian kulusta.
   

Jaa tämä viestiketju