Puhelin kiinasta onko kokemuksia ja mitä?

Palaute - 100%
0   0   1
Liittynyt
10.1.2010
Viestit
69
Reaktiopisteet
0
Niin tein eka tilauksen kiinalaiseta kaupasta ja odottelen sitä saapuvaksi joko ensiviikolla tai sitten seuraavana viikkona suomeen.
Maksoi 42€ ja on sellainen testi ostos siihen kauppaan että näkee mitä sitten jatkossa lisää uskaltaa tilata.¨Ja se 45e muistaakseni oli tulliton raja mutta siitä yli menevästä piti kait alv 22% maksaa,? ja ei tainnut olla muuta rajaa kuin 150e katto ettei tuontiveroa pidä maksaa,vai menikö ihan oikein??

E-villen mbm liukupuhelin versio maksoi kanssa 42e joka on tällä hetkellä käytössä ja on toiminna ihan hyvin,ja on nokian pienipäinen laturi la bl-5 nokian akku kopioitu sekä osittain nokian valikkoa matkittu myöskin,mutta siisti hintaansa nähden vaikkei javaa olekkaan eikä muuta kuin wap..
Miten muuten muut kokemukset kestävyydestä ja mistä voisi lisää ehtiä puhelimia,jotka ei olisi suoria kopioita esim ibodista tai nokiasta? kannattaako vaivautua kiinan markkinoille vai onko ihan maku kysymys mistä ostaa ja varmaan pitää tiedostaa sekin että laatukaan ei voi olla ihan paras mahdollinen toisinaan,vaikka en minä kaikistellen nokiankaan laatua voi kehua mitä ollut käytössäni ja jos ei tarvitse kuin perus juttuja eli ei 3 g puhelinta niin kyllä edge laitteetkin ihan asiansa ajaa.
 

jusutus

Supermoderaattori, Vuoden foorumilainen 2011
Supermoderaattori
Palaute - 100%
87   0   0
Liittynyt
5.10.2008
Viestit
9624
Reaktiopisteet
5143
Puhelinmalli
Note 10+
Top Bottom