Puhelin jumiutuu viestiä lähettäessä? Fiksi täällä!

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Son, 27/10/06.

 1. Son

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/10/06
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Morjens!

  Omassa 5500:ssani alkoi SMS:n lähetys kestämään ikuisuuden, ja ihmettelin tätä kaverilleni. Se sanoi, että sama ongelma on monissa uudemmissa S60-nokialaisissa ja että siihen on olemassa fiksi, pieni softakilke nimeltä SMS Accelerator, jonka löytää esim. täältä: http://europe.nokia.com/A4162331. Tuo auttoi ja tekstarit lähtee taas ripeästi. :)

  Jos S60-Nokiassasi on esiintynyt tuollaista hitautta tekstiviestien lähetyksessä, niin kannattaa kokeilla asentaa tuo. Luulisin, että sama softa käy kaikille puhelimille, joissa tota ongelmaa on, mutta aina voi tietty tarkastaa oman luurinsa sivut nokia.com:sta ( http://www.nokia.com/A4143002 ).
   
 2. Masa415

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/1/07
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Ei ainakaan vielä oo ilmestyny toi vika,ainakaan mulle.Hommasin tossa tiistaina Nokia N72
   
 3. Paerae

  Paerae Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/12/05
  Viestit:
  2709
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Kuuminthottiii+Elisa:)
  no eipä tietenkään koska tuo vika huomattiin aikaa sitten (loppukesä-syksy?) ja bugi on korjattu uudempiin softiin. "vanhoissa" kapulamalleissa bugi vielä esiintyy jos on myös tarpeeksi vanha softa.. ;)

  eli ei todennäköisesti syytä huoleen jos olet juuri ostanut uuden puhelimen. kannattaa kuitenkin seurata jos tuota ongelmaa alkaa tapahtumaan
   
 4. Jusu

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/11/02
  Viestit:
  62
  Tykkäykset:
  0
  onko tässä nyt kyseessä tekstiviestin kirjoittamisongelma, jolloin puhelin jumittaa viestiä kirjoittaessa vai jokin lähetysongelma? minulla on n73me ja puhelin jumittuu ajoittain viestiä kirjoittaessa, jolloin tekstinsyöttö ei toimi oikein ja jotkun kirjaimet ei vain toimi ennen kuin painaa jotain toista näppäintä väliin. asensin äsken sms acceleratorin. ajan mittaan tietenkin selviää esiintyykö samoja ongelmia edelleen.
   
 5. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Noita on Nokialla välillä ilmaantunut. Varhaisimmat taisi olla jo 3210 aikoihin... uudemmista huomasin kun viestejä mahtui 3 kirjottamaan, useat laitteet takelteli toisen viestin puolivälin jälkeen ja suunnattomia vaikeuksia oli kolmanella sivulla. Nyt mitä uusiin on tullut, en tiedä syytä. Buki...? Vai joko ootte resetointia koittanu. Jos se on pikkuhiljaa tullu, käytte softaamassa puhelimen vaan, tai jos se on ollu kokoajan se on selvä buki myös. Taas lokit täyttyy roskista ja paskat softat ei pysy kasassa. Samaa rakoilua ja eri "vikoja". Kaikille yhtenäistä vain se ettei toimi tai takeltelee. Olipa se herätyskello tai soittoäänet jotka ei kuulu. Vuosikaudet Nokia on softaa paiskonu kasaan, ja aina vaan vikaa niissä. Koska ne osaa varmemman tehdä. Ei koskaan, pöljä firma. Nokian 1100, ei ongelmia, kumma homma.
   
 6. zahara

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/11/05
  Viestit:
  49
  Tykkäykset:
  0
  Vaikea uskoa, että tuota vikaa esiintyisikään tuossa mallissa, joka perustuu S60 2nd editioon kun kaikki muut Nokian uudemmat S60:t ovat S60 3rd editiota.
   
 7. Paerae

  Paerae Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/12/05
  Viestit:
  2709
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Kuuminthottiii+Elisa:)
  juu se "jumittaa" vaan siten, että viesti ei lähde puhelimesta :/ itse viestin kirjoitus pitäisi kyllä onnistua ok

  jos sulla tollanen kuvailemasi eri ongelma on niin softapäivityksellä tuokin korjaantuu (koita voitko itse päivittää netissä:)
   
 8. Jusu

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/11/02
  Viestit:
  62
  Tykkäykset:
  0
  puhelimessa on uusin ME:n softa v 3.0638.0.0.30. Asensin sen kertaalleen uudestaan, mutta se ei vielä korjannut tuota kirjoitusbugia. Ehkä seuraava softaversio sitten korjaa kyseisen ongelman, jos sms accelerator ei auta.

  ...ei näköjään auttanut sms accelerator kirjoitusongelmaan. edelleen tekstinsyöttö takkuilee.
   
 9. Tuomas89

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/10/06
  Viestit:
  31
  Tykkäykset:
  0
  juu kokeilin tuota ohjelmaa nokia N71 kun siinä kesti perhanan kauan kun sai viestin lähetettyä nyt menee samantien kun asensin ton ohjelman
   
 10. Jusu

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/11/02
  Viestit:
  62
  Tykkäykset:
  0
  päivitin softaksi 3.0649... tekstinsyöttöongelma ei vieläkään korjaantunut. olen huomannut, että kirjainten syöttö jumittuu yleensä "4"- tai "7"-näppäimiä painettaessa, jolloin haluttuja kirjaimia ei yksinkertaisesti tule näytölle vaikka odottaisikin jonkin aikaa ja kokeilisi uudestaan. pitää joko painaa c:tä tai siirtää kursoria joysticilla, jonka jälkeen halutut kirjaimet saa taas kirjoitettua. tätä ei kuitenkaan tapahdu joka viestiä kirjoittaessa; välillä voi kirjoittaa pitkiäkin viestejä ongelmitta, välillä taas lyhyenkin viestin kirjoittaminen voi käydä työlääksi. vaikuttaisi kaiken järjen mukaan siltä, että kyseessä on softavika kun näppäimissä ei muuten tunnu olevan mitään ongelmaa, mutta kun edes päivitys ei auttanut. taidan viedä puhelimen huoltoon. epäilen vaan, että huollossa kyseinen ongelma ei sitten ilmene kun yrittävät testata.. saas nähdä...

  puhelin on siis n73 ME
   
 11. Jusu

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/11/02
  Viestit:
  62
  Tykkäykset:
  0
  kävin Komofon Oy -nimisessä huoltoliikeessä vaasassa kysymässä teksintyöttöongelmasta. epäilivät ongelman johtuvan viallisesta sim-kortista, koska puhelin käyttää sim-korttia tekstiviestiä kirjoittaessa. soitin saunalahdelle ja tilasin uuden sim-kortin. asiakaspalvelija käski ensi kerralla mennä elisa shopitiin jos on ongelmia puhelimen kanssa, koska kyseessä on saunalahden kytkypuhelin. lupasi kuitenkin lähettää uuden kortin ja testata sillä.

  mielenkiintoista. voiko tekstinsyöttöongelma tosiaan johtua sim-kortista? no, se jää nähtäväksi..
   

Jaa tämä viestiketju