Puhelin hyvällä akkukestolla

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja Ohramies, 19/8/11.

 1. Ohramies

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/4/04
  Viestit:
  93
  Tykkäykset:
  0
  Tarvitsisin työpuhelimeksi jonkin luurin jota käytetään lähinnä puhumiseen ja tekstiviestien kirjoittamiseen. Lisäksi satunnaisesti läppärin/täppärin modeemina, wifi tether olisi plussaa mutta ei välttämätön.

  Mulla on android-kapula (Huawei u8800) josta löytyy kaikki kilkkeet, tarvitsisin puhelimen nimenomaan puhumiseen ja sen pitäisi olla sellainen että akku ei ole heti lopussa on jos on muutaman päivän tien päällä. Koko ei myöskään saisi olla järjetön möhkäle vrt E-sarjalaiset blackberrykopiot.

  Nettisurffausta tuskin tulee harrastettua, siihen on se android-luuri ja täppäri.

  Nokialaisista olisi vissiin C7 lähellä sitä mitä olen hakemassa, joskin turhankin "hieno" ja kallis. Onko muilla valmistajilla soveltuvia puhelimia?
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Puhelu Firma käyttöön jos haet älypuhelinta hyvällä akunkestolla niin kannattaa tarkistaa Nokia E52. jos qwerty niin E72, kummatkin vanhoja melleja, joten uuden aallon jutut voi osittain unohtaa, mutta yllätyksiä ja tulevien odotusten varaan ei tarvi laskea.

  WiFi "tukiasema" toiminto ei ole vakiona, mutta JoikuSpotilla onnistuu, Täys versiona maksullinen softa, mutta taisi olla loppukesästä jaossa ilmen veloitusta ko malleille, en aivan 100 varma. BT Modeemi tuki vakiona, eli jos läppärissä BT niin sillä sujee ja on virtapihimpää. MAX nopeuksissa joutuu vähän tinkiin.

  Kosketuskoneissa C7 kyllä käy, puhelinkäytössä arvostat luurinappeja, siihen JoikuSpot täysversio oli maksullinen (ei paljo, olisko kympin), mutta C7ssä BT3 eli jos PCssä se tuettuna niin BTllä sitten. toiminta-ajassa ei pärjää E52/E72lle, mutta aktiivinen näytönsäästäjä voi olla hyvä juttu työkäytössä.

  Android puolella on tarjontaa, mutta ensin pitää selvittää hyväksyykö firma lainkaan Android koneita, ja toimintajat vaihtelevia. WP koneet menee vielä pitkäksi hinnaltaan ja tarve kuvaus ei taida oikein osua yksiin, jos hinta kriittinen niin Iphone myös pihalla.
   
 3. Eki79

  Eki79 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/3/04
  Viestit:
  2060
  Tykkäykset:
  84
  Puhelinmalli:
  Galaxy S6 (SM-G920F)
  Aihe on kysymykseen sopiva, joten lainataan tätä.

  Mikähän olis akkukestoltaan paras Android-luuri tällä hetkellä?
  Pääasiallinen käyttö on musiikin kuuntelua ja netin/FB:n käyttöä. Jet kestää tuossa touhussa kolmisen päivää, joka on kuulemma liian vähän...

  Mitenkäs uusin iLuuri kestää tuollasessa käytössä?
   
 4. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Kyse jostain erikoisemmasta tarpeesta, :) lisäakku, sellainen power pack, tai sitten malli johon saa jonkin harakiri jätti-jättiakku paketin.

  Ne joissa rautapohjainen muusikin toisto vievät musiikin kuuntelussa vähän virtaa ja akullisella voidaan toistaa jopa kymmeniä tunteja, eli sellaiseen pari työpäivää voi soitella ja virtaa jää vähän muuhunkin.

  Netinkäyttö, online toteutus, vaikka olisi kuinka push tyyppisiä vähävirtaisia totetuksia + aktiivisita käyttöä, niin kolmepäivää on erittäin pitkä toiminta-aika,vaikka ei kuuntelisi musaa.

  Kolmeenpäivään pääsee, jos luurin laittaa pihille ja netin käyttö on satunnaista ja silloinkin vähäistä. esim tilanteissa joissa laturiunohtuu kotiin ja viikon loppu pitää selvitä.

  iPhone ei ole Android, mutta se hanskaa hyvin taskussa oloajan "aktiivisen" virrankulutuksen, kolmeen päivään silläkin pitää pinnistellä kuvatulla käytöllä.
   
 5. Eki79

  Eki79 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/3/04
  Viestit:
  2060
  Tykkäykset:
  84
  Puhelinmalli:
  Galaxy S6 (SM-G920F)
  Näin vähän itsekin laskeskelin... yritys saada emäntä Android/älyluuri -kelkkaan taitaa vielä toistaseksi kariutua akkukestoon.
  Vanha Sampan S5230:n akku kesti kuulemma viikon, joten täytyy suositella sen seuraajaa Star II:sta (vai mikähän se oli).

  P.S. Tiedän kyllä, että iPhone ei ole Android... vaikkei sitä tuosta mun viestistä ehkä huomais. :)
   
 6. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Onko hän paljon reissaava, vai miksi tuo akunkesto on ongelma ?

  Androidi ei ihan piheimpiä ole, mutta puheajoissa jotkin mallit ihan hyvä (iso akku), virittämällä luuri virtapihiki niin sillä voisi ehkä sen kolmepäivää pärjätä, ja reissuilla tuo lisävirtaa mukaan.

  Eli jos hänellä olisi käyttöä Androidille, niin kyllä sitä vastaan on valmista vähän uhrautuu. jos MP3 soitinta hakee niin sitten ehkä jokin muu luuri.

  Juu, sori heiko ilamisua :)
  ajoin takaa että iPhone ei ole Androidi, eli jos Anteroa haluaa, niin jostain joutuu tinkimään jos iPuhelimen ottaa, ja vastineeksi ei saa kuitenkin yli kolmenpäivän toiminta-aikoja, mutta helpommin sen kaksipäivää.

  Jos hän yöt kotona ja kyse siitä ettei suostu pistää luuria lataukseen joka yöksi, niin kyllä laitteiden mahdollisuudet motivoi. iPhone voisi olla vähän helpompi, eli antaa anteeksi jos yksi unohtuu välistä, ja pääset vähemmällä vaivalla virittelyissä (kunhan sen aktivoitua saa ja tiedot tuotua), miinus on se että laturi on sitten Apple vain.

  Toinenvaihtoehto on tuoreet Symbian Belle luurit, niissä armoa tuo hyvän virransäätö toiminnallisuus, pienivirtainen MP3 soitin, eli jos se yölataus unohtu, niin virransäästö päälle niin pärjää yllättävän pitkään, samoin sitä voi käyttää latauksensenkin jälkeen, jolloin saa varsin pitkän valmiusajan jos tietää ettei pääse vähäänaikaan latailee.

  Jos valitsee lisäksi mallin joss myös vanha pyöreä DC liitin, vakio microUSBin lisäksi, niin laturin kotiinjäänti ei tee niin virrattomaksi reissullakaan.

  Belle ei tietenkään Android, jos sillä väliä.
   
 7. Eki79

  Eki79 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/3/04
  Viestit:
  2060
  Tykkäykset:
  84
  Puhelinmalli:
  Galaxy S6 (SM-G920F)
  Virran saanti ei suinkaan ole ongelma, vaan se päähän jäänyt periaate, että vanhan luurin akku kesti pidempään.

  Androidia yritän henk.koht. tarjota, ja iPhone ilmeisesti on hiljattain ruvennut näyttämään hyvältä... sen takia niistä kyselin. Mitään varsinaista tarvetta kummallekaan ei siis ole, perusluureillakin kun onnistuu nykyään musan kuuntelu ja Facebookin käyttö ihan sujuvasti.
   
 8. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Meitä on erilaisia, jos saat hänet ihan innostuu älypuhelimista niin aika hyvä todennäköisyys että käyttääkseen laitteen mahdollisuuksia on valmista myös sitä lataileen, voi tietenkin mutista, mutta ei suostu kuitenkaan luopuun.
  Jos taasen akuneksto ajaa muun ohi, niin älypuhelin ei innostanut.

  Nokian E6 osuisi tontille, hyvä akunkesto, virransäästöllä pääsee suhthyväakkukestoisen peruspuhelimien toiminta-aikoihin, virransäästö pois ja kovaa käyttöä, niin saa sen akun toki tyhjenee päivässä.

  Mutta voi olla ettei laite muuten osu tontille lainkaan, tai mistä sitä tietää.

  Mutta jos saat hänet lateileen useammin, niin iPhone helpoin, jos Android sinulle tuttu niin uskon että saat jonkin Android koneenkin viritetty sopivaksi, katso ei uusin malli, vaan jo vakiintunut.
   

Jaa tämä viestiketju