Puhelin hyötykäyttöön

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja msii, 28/1/11.

 1. msii

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/1/11
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Eli puhelimesta pitäisi löytyä seuraavia ominaisuuksia:
  - Hyvä ja selkeä kalenteri, jossa pystyy erottelemaan omat menot, työ- ja opiskelumerkinnät.
  - Synkronointi tietokoneen kalenterin kanssa pitäisi onnistua.
  - Sähköpostin haku gmailista.
  - Internetin selaus tarvittaessa.
  - Kohtuullinen akunkesto.

  Mietinnässä on ollut Nokia N8 ja Samsung Galaxy S. Mitäkäs porukka ehdottelis?
   
 2. olli89

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/3/07
  Viestit:
  96
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Htc pro2 Saunalahti

  Nokian puhelimia en oo ite omistanu enää kohta kahteen vuoteen että niistä en tiedä sen enempää mitä olen vain kavereitten kännyjä kokeillu,ja N8 oli aika hyvä..mutta se tahmaava käyttis..

  Jos android vain sopii sun ajatus maailmaan niin kannattaa harkita todella. nimittäin on se ihan eri planeetalta. suosittelen htc ja samsung malleja,mitä nyt samsungit tuppaa olemaan muovisen oloisia.mutta ehkä htc desire hd?

  android laitteeseen saat eri kalenteri sovelluksia ja voit muokata ulkonäön mieleiseksi.

  Tällä hetkellä käytössä vanha Htc pro2 ja desire hd laturissa(just sain,vaikuttaa lupaavalta)
   
 3. msii

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/1/11
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Desire HD:n akkukesto mietityttää hieman, sen perusteella mitä olen siitä lukenut. Ihan kivan oloinenhan se oli, mitä kaupassa kävin nopeasti kokeilemassa. Isohko...
   
 4. Purkki^

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/1/09
  Viestit:
  308
  Tykkäykset:
  4
  N8, Ei ole mitään pahaa sanottavaa ja tulevat päivityket parantavat puhelinta entisestään.
   
 5. Dotzki

  Dotzki VIP

  Palaute - 100%
  88   0   0

  Liittynyt:
  8/10/09
  Viestit:
  6223
  Tykkäykset:
  1266
  Puhelinmalli:
  iPhone 7
  N8:sin tahmaava käyttis yhdistettynä rasittavaan tekstin syöttöön ja onnettomaan nettiin ei ole hyvä. Kyllä se hd:en akku kestää ihan ok. Saa siitä nokiastakin patterin tyhjäksi melkein yhtä nopeasti. Räpläystä kestää melkein enemmän tuo hd. E72 on hyvä peruskäyttöön.
   
 6. msii

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/1/11
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Sinulla näyttäisi olevan molemmat N8 ja DHD käytössä. Osaat varmaan vertailla numeroilla noiden kahden akun kestoa ihan normaalikäytössä ilman jatkuvaa räpeltämistä. Elikkä sposti synkat päällä, puheluita / sms kourallinen + satunnainen netin käyttö.

  Jäi vielä mietityttämään tuo rasittava tekstin syöttö, mitä tällä tarkoitat? Selaimesta olenkin lukenut jo heikkoudet, ne on tiedossa.
   
 7. Dotzki

  Dotzki VIP

  Palaute - 100%
  88   0   0

  Liittynyt:
  8/10/09
  Viestit:
  6223
  Tykkäykset:
  1266
  Puhelinmalli:
  iPhone 7
  Nokiassa varmaankin valmiustilan akun kesto parempi. Nokia oli viikon käytössä ja joka yö pistin lataukseen, välillä loppui kesken päivän. Desiressä ei taas ole kertaakaan loppunut kesken päivän. Parhaimmillaan 7 tuntia kesti käyttöä tuo desire.Varmaan riippuu aika paljon asetuksista. Numeroita vaikea sanoa kun joka ilta kumpikin ovat latauksessa. Näppäimistö siis on surkea, ei pysty qwertyä, ja vaikka tulisi niin ei toimi noin kapealla näytöllä. 5800 mallissa tämä näppäimistö oli asettelultaan parempi. Ihan eri maailmasta kirjoittaa tällä htc:llä.
   
 8. msii

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/1/11
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Okei. Pitääpä käydä testaamassa molempien näppäimistöt jossain liikkeessä.
   
 9. ilaril

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  4/12/09
  Viestit:
  242
  Tykkäykset:
  2
  Täältä ääni N8:lle. En tiedä mitä puhelimella pitäisi pelaaminen lukuunottamatta tehdä, että sen joutuisi joka yö lataamaan. Desire HD mikä oli käytössä hyytyi kyllä päivässä synkat päällä. Oma käyttö 3+ h spotify, gmail pushina, gravity päällä jatkuvasti, samoin nokia reader ja tähän päälle vielä puhelut ja netin selailu. Laturia N8 haluaa joka toinen yö. Kalenterit synkkautuu googlelta, joka ikävä kyllä vaatii kolmannen osapuolen softan (googasync), mikäli haluaa muitakin kuin pääkalenterin.
  Miinuksena tuossa on oma selain ja tuo näppäimistö, mutta olen luottavainen Nokian päivitysten suhteen.
   
 10. Link

  Link Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  8   0   0

  Liittynyt:
  24/4/10
  Viestit:
  3262
  Tykkäykset:
  909
  Puhelinmalli:
  Puhelin
  Hyvät perustelut kyllä. Itteä vaivaa n8 nää bugit mitä on tuolla "n8 ongelmat ja vinkit" toista sataa sivua :D Aika random vikoja löytyy symbianista... -,- Toivotaan että se uusi päivitys korjaa monia bugeja, muuten menee hermo...

  HTC:sta ei oo kokemusta kun desirestä. Siinä oli niin kehno akkukesto et sitä ei voinu käyttää... Desire HD:ssa on kuulemma parempi, mutta ei varmaa tietoo... N8 vaivaa myös tahmaaminen vähän siellä sun täällä.. En tiiä johtuuko mistä sitte... N8:ssa kestää mulla aku joku puoltoista päivää.. pari widgettii ja mailit synkattu ja satunnaista surffailuu...

  Samsung galaksy ässää oon räplänny kaverilla melko paljon, ja siitä jääny ihan positiivinen maku... En juuri nyt osaa sanoo sen akkukestosta mitää...

  Ei iphone4 kiinnosta? Siinä on ainaki mun mielestä loistava akkukesto jos vertaa n8 tai desiree.. Mitä nyt vähä antenniongelmaa (alkanu vaivaa noi puhelut, mitkä ei aina mee iha nappii :D) Käyttöliittymä on kyl varmaan paras(lue helpoin ja toimivin) ja ei varmasti tahmaa samalla lailla ku n8.. Nettisurffaus toimii smoothisti eikä muutakaa vikaa nyt tuu mielee... ainoo tosiaan se et puhelut saattaa vähä tahmaa, eli ei kuule tai sua ei kuulla.. ei kyl oo katkennu puhelut mut kuuluvuus huono välil.. osaa sit sanoo liittyykö toi just siihe antennivikaa... vai onko mun luuris sit jotain vikaa :)
   
 11. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Kuinkapitkäksiaikaa laitetta hankit ?

  Jos laite vaihtuutiuhaan tahtiin, niin jotain Nokia N8ia ei kannata ostaa siinä toivossa että kesällä tulee käytökelpoinen(?) näppis ja selain. ja joskus ensitalvena kiihkeämpi UI.

  N8ia puoltaa kamera (jos sen tyyppistä kamera tarvii), virranhalinta. jälkimmäiselläkään suurtaväliä jos kuitenkin jokayö lataat ja reisulle jokatapaukessa lisävirtaa. N8 virranhallinnasta voi nousta merkittävään rooliin joidenkinmielestä hyvä näytönsäästäjä.

  Liitynnät voi vaikuttaa tai sitten ei.

  Jos kameralla ja HDMIllä ei väliä, niin C7ssa on luurinapit, mutta mieti siinä sitten onko luurinpit se juttu miksi tinkisit virtuaalunäppikestä ja selaimesta (tai jäisit niitä odottaan)

  Jos haluaa kotinäytöksi sovellusvalikon ja joukon rajoittuneimman alustan, niin iPhoneen kannattaa tustustua. Jos siitä löytää omia vahvuuksi niin miettiä sitten onko ne jutut mitä haluaa ja valmis muista tinkimään.

  Kuinkas iPhonessa toimi useampi kalenteri ?
   
 12. msii

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/1/11
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Ei ole tapana ollut puhelimia vaihdella tiuhaan tahtiin. Pari-kolme vuotta vähintään on mallit minulla olleet käytössä.
  N8 ja DHD pääsin kokeilemaan, GalaxyS:stä oli laturiliitin rikkoutunut niin ei lähtenyt käyntiin. Mielestäni molempien kokeilemani puhelimen näppäimistöt olivat hyviä. iPhone ei tällä hetkelle erityisemmin kiinnosta.

  Pitäisiköhän sitä odotella tuo Samsungin tuleva julkaisu, jos sieltä löytyisi varteenotettava vaihtoehto?
   
 13. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Jos sinulla ei ole kiire, eli alla on käypälaite, niin markkinoille tippuu kaikenaikaa uusiammelleja ja olemassaolevat mallit kehittyy.

  Uusia julkistuksia odotetaan tässä kuussa useammaltakin ja siinä menee aikansa että kulkeutuvat käyttäjille ja niiden luonne alkaa selviään.
   
 14. msii

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/1/11
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Kyllähän tuo nykyinen toimii, välillä vaan kuuloke rätisee. Silläpä tässä uutta rupesin jo katselemaan niin olisi tiedossa joku, kun tuo sopimuksensa irti sanoo.
   
 15. Link

  Link Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  8   0   0

  Liittynyt:
  24/4/10
  Viestit:
  3262
  Tykkäykset:
  909
  Puhelinmalli:
  Puhelin
  Samsungilta varteenotettava vaihtoehto n8:lle ja htc desire hd:lle? Ei tarvi venailla meinaa samsung galaxy s musta ainaki vie noi :) Mut kuten sanottu, ni ei ehkä nyt kannata ostaa luuria, vaan odottele että uudet mallit julkaistaan :)
   
 16. Delli

  Delli Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  17   0   0

  Liittynyt:
  26/5/09
  Viestit:
  1474
  Tykkäykset:
  430
  Puhelinmalli:
  iPhone 7, 32GB
  Hyvin toimii, ainakin Googlen kalentereita on 4 kpl nyt puhelimessa.
  (Tili pitää vain lisätä Exchange - tyyppisenä, Gmail - tyyppisenä ei tule kuin pääkalenteri)
   

Jaa tämä viestiketju