Puhelin, hintaa noin 300e?

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja ErrorFile, 2/6/08.

 1. ErrorFile

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/1/07
  Viestit:
  35
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia N81 & Saunalahti Ykkönen
  Nyt se taitaa olla aika k610i:n tilalle vaihtaa uutta puhelinta, pakko se kesätöistä tuleva raha on käyttää johonkin oikeasti hyödylliseen. :)

  Tässäpä vaatimuksia:
  - Hyvä näyttö
  - Kamera ei ole tärkein asia, kunhan sillä vaan kuvia saa otettua satunnaisesti.. Kahdella megapikselillä pärjään. Hyvälaatuinen kamera ei ole haitaksi.
  - PITÄÄ olla kuulokeliitin (karsii melkein kaikki SE:n mallit??)
  --> Muistikorttipaikka pitää olla, ja tuki isokokoisille korteille (8Gb olisi hyvä)
  ----> Hyvät musiikkiominaisuudet
  - Luurin pitäisi olla joko normaali kapula tai ehkä jopa liukukansi (sillä edellytyksellä, että liukukansi kestää käyttöä, luuria en vaihda kuin muutaman vuoden jälkeen)
  - Merkeistä kelpuutan vain Sony Ericssonin ja Nokian (Nokia: mieluiten S60-luureja, ei niitä s40-räpellyksiä)
  - Hyvä akkukesto
  - Hinta: n. 300e + sen päälle muistikortti

  Itse en ole oikein varma sopivasta puhelimesta, mutta Nokian N81 on kyllä alkanut kiinnostamaan (sopii noihin vaatimuksiinikin), lähinnä sen hyvä näyttö, hinta ja Symbian kiinnostaisi, ennen ei ole ollut edes kädessä S60-luuria. Voisi kokeilla, tuo malli ei kuulemma ole edes mikään hidas s60-luuri?. (Onko s60 miten vaikea käyttää SE:n jälkeen?)

  Tuo liukukansi vain vähän mietityttää, olen kyllä lueskellut täältä(kin) kyseisestä luurista kokemuksia, ei mitenkään mahdottomalle vaihtoehdolle kuullostaisi, mutta jos kenelläkään olisi parempaa ehdotusta joka vastaa vaatimuksiani, niin mielelläni otan ehdotuksia vastaan. :)
   

Jaa tämä viestiketju