Mobiili.fi Puhelin 4G:llä vai ilman? Uusi Acer Liquid Zest tarjoaa vaihtoehtoja edullisin hinnoin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 22/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Acer Liquid Zest.


  Acer paljasti tänään useita uusia älypuhelimia. Liquid Zest on halvan hintaluokan laite, joka on saatavilla sekä 4G-yhteyksillä että ilman.

  [​IMG]Liquid Zest ja Liquid Zest 4G on suunnattu yhteydenpidosta ja kevyestä mediakäytöstä pitäville. Acer korostaa sekä puhelinten muotoilussa että käyttöliittymässä funktionaalisuutta: ulkoisesti laitteet ovat kompakteja ja sisuksista löytyvä Android 6.0 Marshmallow on helppo käyttää ja muokata mieleisekseen.

  Malleilla on paljon yhteistä myös teknisesti. Näkymistä uusissa Zest-puhelimissa vastaa viisituumainen 1280 x 720 pikselin näyttö, jonka toimintaa tuetaan Acerin mukaan Zero Air Gap -teknologialla. Tarkoituksena on poistaa ilmaa kosketuspaneelin ja LCD-tason väliltä, minkä kerrotaan vähentävän heijastumia.

  Laitteiden etupuolelta löytyy viiden megapikselin kamera ja takaa kahdeksan megapikselin kamera. Jälkimmäinen on varustettu f/2.0-aukolla, 85 asteen laajakulmalinssillä ja LED-salamalla.

  Uutuudet erottaa toisistaan lähinnä järjestelmäpiiri. Liquid Zestissä on 1,3 gigahertsin neliydinsuoritin, kun taas Liquid Zest 4G:stä löytyy yhden gigahertsin neliydinsuoritin ja 4G LTE -yhteyksien tuki.

  Acer Liquid Zest julkaistaan huhtikuussa ja sen hinta Euroopassa lähtee liikkeelle 109 eurosta. Toukokuussa julkaistava Liquid Zest 4G taas maksaa lähtökohtaisesti 149 euroa. Hinnat vaihtelevat kuitenkin markkina-alueittain, eikä tarkkoja pohjoismaiden hintoja ole vielä saatavilla. Värivaihtoehdot ovat musta ja valkoinen.

  [​IMG]
  Acer Liquid Zest mustana.

  [​IMG]
  Valkoinen mallikin on musta edestä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju