1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

puhelimien odottaminen

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja jtnevala, 18/7/06.

 1. jtnevala

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/4/05
  Viestit:
  175
  Tykkäykset:
  1
  En halua tässä turhaan mitään provoilla, mutta olen ihmetellyt sitä kun usein kerrotaan viestiketjuissa mitä mallia odotetaan ja usein käy sitten niin, että kun malli myöhästyy todella pahasti ja samaan aikaan on jo parempi samantyylinen malli lanseerattu, niin sitten siirrytään odottamaan seuraavaa.

  Esim. 6280 ja N91 myöhästyivät pahasti... ja moni siirtyikin sitten odottelemaan parempia/muita malleja.

  Tai sitten täällä hehkutettu N93 josta monet haluavat maksaa mitä tahansa heti kun se tulee markkinoille. Ajattelin vaan sitä, että heti kun N93 tupsahtaa ulos tai sitten jo ennen sitä Nokia varmasti lanseeraa jonkun N96 mallin, jossa on 800*600 reson video ja 5 megapikselin kamera ja sitten porukka siirtyykin odottelemaan suoraan sitä...


  Yritän tässä vaan sanoa sitä, että pitäisikö kuitenkin tyytyä siihen mitä markkinoilla on tällä hetkellä, vai jatkaa "ikuista odottamista"?
   
 2. Panda Vieras

  0   0   0

  No ei se varmaan sinua haittaa vaikka joku odottaisi kuolemaansa asti? Ei sillä että minäkään ymmärtäisin tietyn mallin odottelua.
   
 3. Nicula

  Nicula

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/7/06
  Viestit:
  226
  Tykkäykset:
  0
  Tuotahan voi periaatteessa verrata autokauppoíhin. Kun ostaa uuden niin heti löytyy malli missä parempi hilavitkutin kuin vanhassa mallissa joten siirrytään seuraavaan. Tosin osa tekee niin kännyköiden kuin autojenkin suhteen niin että käyttävät niitä niin kauan kunnes malli on oikeasti todella ikäloppu tai kun vanha hajoaa.
   
 4. tonttu

  tonttu Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  2/4/04
  Viestit:
  15527
  Tykkäykset:
  3782
  Puhelinmalli:
  iPhone 7
  No autoja joutuu jo ihan normaalistikin nykyjään odottelemaan jopa viisikin kuukautta.
   
 5. Nicula

  Nicula

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/7/06
  Viestit:
  226
  Tykkäykset:
  0
  Sinä aikana ehtii tulemaan uusi malli markkinoille. :)
   

Jaa tämä viestiketju