Puhelimien laatu eri valmistajilla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja reilureiska, 11/9/15.

 1. reilureiska

  reilureiska

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/7/14
  Viestit:
  29
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  ZTE Blade Vec 4G
  Ystäväni miettii uuden puhelimen hankintaa ehkä noin 200e hintaluokassa. Hän kovasti koitti kysellä onko valmistajien laadussa selviä eroja lähinnä raudan osalta esim. merkkiä X ei kannata ostaa? Nyt kysyn siis lähinnä puhelimien työtä tekevien mielipidettä mikä tilanne on NYKYÄÄN esim. puhelinmyyjät ja huolto. En siis kaipaa yksittäisiä kommenttaja "Mä ostin pari vuotta sitten puhelimen X ja se oli ihan jaska kun aina jotain vikaa. Ei enään ikinä X valmistajan puhelimia!". Kaipaan enemmänkin "satoja kokemuksia" mitä tulee lähinnä työelämän kautta, jotta mielipiteen voi muodostaa sen pohjalta luotettavammin.

  Lähinnä suomessa myytäviä puhelinmerkkejä tiedustelen mitä tavalliset pulliaiset ostavat eli niitä suosittuja valtamerkkejä.

  Oma käsitykseni ettei laadussa ole suurempia eroja kun käyttävät hyvin pitkälle samoja komponenttaja, mutta valaiskaa oi puhelinten ammattilaiset että onko joitakin merkkejä joita suosittelette ystävillenne teknisen laadun/kestävyyden osalta kun itse VALMISTAJAA (merkkiä) mietitään? Esim. Lg, huawei, htc, nokia, apple, samsung, jolla jne. Mielellään jotain tarkentavaa perustetta olisi kiva myös kuulla.
   
 2. kowardi

  kowardi Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  111   0   0

  Liittynyt:
  20/5/11
  Viestit:
  6058
  Tykkäykset:
  3881
  Puhelinmalli:
  lippulaiva
  Kaikki hyviä mitä ei huolleta scf huollossa imo ;)
   
 3. zige Bannattu tunnus

  Palaute - 97.6%
  121   3   0

  Liittynyt:
  11/8/08
  Viestit:
  6696
  Tykkäykset:
  1458
  Puhelinmalli:
  Jaa'a
  Asuksissa tuntuu olevan eniten ongelmia. Johtuuko sitten raudasta vai kehnosta softasta tiedä sitä, mutta niiden luureja tuntuu eniten lähtevän huoltoon ja huolto kun on ulkomailla niin huoltoreissut kestää siitä 2 viikosta aina 2-3 kuukauteen. Asuksessa siis ylipäätään mitä tahansa tuotteita koskee. Ne on hyviä kun ne toimii, mutta tuntuu olevan liian paljon maanantaikappaleita liikkeella Asuksen tuotteiden kohalla.

  Muuten ei eroa "laadussa" eri valmistajien välillä huomannut. Jollasta ei mitään kokemuksia, joten vaikea sanoa siitä.
   
 4. iNdo

  iNdo Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/9/02
  Viestit:
  1206
  Tykkäykset:
  381
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S7 Edge
  Verkkokaupan tuotesivuilta näkee palautus- ja huoltoprosentit.
   

Jaa tämä viestiketju