Mobiili.fi Puhelimia vuonna 2016: viiden valmistajan julkaisuaikataulu paljastui

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2076
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Vuoden 2016 puhelinjulkaisut T-Mobilen esityksessä


  Vuoden lopun lähestyminen siirtää ymmärrettävästi monet katseet jo ensi vuoteen. Tuttuun tapaan ensimmäisiä uutuuspuhelimia nähdään jo alkuvuoden puolella, mutta tarkempia tietoja tulevista laitteista ei toistaiseksi ole ollut. Puolan T-Mobile on kuitenkin tuonut tilanteeseen muutoksen esittelemällä useita valmistajia koskevaa tiekarttaa uudelle vuodelle.

  Vastikään pidetyssä T-Mobilen pressitilaisuudessa on ohimennen esitelty vuosineljänneksen tarkkuudella useiden laitevalmistajien julkaisusuunnitelmia. Xperia Blogin mukaan nopeimpia ovat Samsung ja Microsoft, joiden Galaxy ja Lumia -sarjoista nähdään uusia puhelimia jo ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Kummastakin leiristä on luvassa useita laitteita, joiden julkaisut osuvat neljänneksen puoliväliin ja loppupuolelle. Neljänneksen paketoi uusi HTC One -puhelin.

  Vuoden 2016 toisen neljänneksen alussa on T-Mobilen mukaan luvassa jopa neljä LG-puhelinta. Myöhemmin samalla neljänneksellä odotettavissa on kaksi Sony Xperia -laitetta.

  Nähtävästi esitelty aikataulu koskee varsinaisia julkaisuja, eli puhelinjulkistuksia saatetaan nähdä jo aiemminkin. Hedelmällistä esittelyaikaa on esimerkiksi helmikuun lopussa järjestettävä Mobile World Congress.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju