Mobiili.fi Puhelimia ja tabletteja sopuhintaan – alennusmyynnit alkoivat

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 25/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Muun muassa Verkkokauppa.com aloitti alennusmyynnit jouluhenkisesti.


  Monet jälleenmyyjät ja operaattorit ovat jo ottaneet varaslähdön joulun ja uudenvuoden välipäivien alennusmyynteihin. Esimerkiksi puhelimia ja tabletteja ostavat voivat nyt säästää helposti kymmeniä euroja.

  Operaattoreista esimerkiksi Elisa tarjoaa ainakin Samsung Galaxy A3:a, Huawei Honor 6:a ja 7:ää sekä Samsung Galaxy S6:a tarjoushinnoilla. Lisäksi joihinkin Samsungin huippulaitteisiin saa nyt kaupan päälle Elisa Viihteen kuukaudeksi maksutta ja Elisa Aition puoleksi vuodeksi maksutta. DNA:lla tarjouksessa ovat myöskin muun muassa Galaxy A3 ja Honor 7 sekä esimerkiksi Samsung Galaxy J1 ja Huawei MediaPad T1 10 -tabletti. Soneralla alennuksessa ovat ainakin Samsung Galaxy A5 sekä Sony Xperia Z5 Compact. Lisäksi hauskan ja mielenkiintoisen Marshall London -puhelimen hinta on nyt 449 euroa ja kaupan päälle mukaan saa myös mehevät Marshall Monitor -kuulokkeet.

  Muista jälleenmyyjistä ainakin Verkkokauppa.com, Expert ja Gigantti ovat aloittaneet alennusmyynnit. Esimerkiksi Gigantti mainostaa muun muassa Sony Xperia Z2:a 299 eurolla, Expert mainostaa iPhone 5s:ää vain 395 eurolla ja Verkkokauppa.comilla on rajoitettu erä Applen iPad Airia hintaan 349,90 euroa.

  Mobiililaitteiden lisäksi toki myös paljon muuta on nyt tarjolla alehintaan, eli säästäväisen kannattaa pitää silmät auki hyvien tarjousten varalta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju