Puhelimet kolmeen eri käyttäjäprofiiliin

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja arvola, 16/3/10.

 1. arvola

  arvola Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  44   0   0

  Liittynyt:
  3/9/03
  Viestit:
  1861
  Tykkäykset:
  931
  Puhelinmalli:
  S8+ & Gear S3 Frontier
  Nakitinpa sitten itseni vastaamaan firman puhelinvalinnoista. Nyt pitäisi valita luurit kolmelle käyttäjäprofiilille ja jokaiseen profiiliin pari kolme vaihtoehtoa.

  Profiilit ovat Tuotanto (helppo käytettävyys ja kestävyys), Toimisto (pääosin paljon puhetta ja ehkä spostia) ja Liikkuva henkilöstö (iso (kosketus)näyttö, sposti, gps, Bt, jne.)

  Nyt pitäisi sitten valita mallit. Puhelimet pitää olla saatavissa Elisalta, joten unohtakaa iLuuri. Muuten ei ole merkkirajoituksia, pääosin nokialaisia käytetään.

  Onko ideoita?
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Jos pohdintaan Nokialaisia
  3720c tulee tietenkin ensin mieleen.
  Jos puhelimiea ei mitenkään hyödynnetä, niin perusluuri käy, mutta turha sinne on antaa valinnan varaa, vaan se yksi ja ainoa ja miettiä seuraavaa kun laitteen elinkaari loppuu. Muiltakin valmistajilta löytyy halliluureja, ei yleensä välttämättä tarvi olla luokiteltu, vaikka olisi työstävää tuotantoa.

  Tuoreet e-sarjalaiset, E52/E55, E72 siinä oikeastaan aika vahvoja vaikka laajentaisi merkkivalikoimaa, natiivisti mukana salausket sun muut, jotta uskaltaa ottaa matkallekkin. Nuo on helposti hallittavissakin

  En tiedä miksi päätynyt isoon kosketusnäyttöön, ilmeisesti sen tyyppisiä sovelluksia, jotka voivat vaikuttaa muutenkin valintaan.

  Hyvin tyypillisesti E-sarjaa liikkuvahenkilöstö käyttää, syinä samat kuin toimistoväellä, mutta liikkuvat ihmiset myös soittelevat paljon, ja käyttävät emailia jne. Luokassaan näytöt isoja, mutta ei lähelläkään isojen kosketus luurien näyttöjä.

  Nokialla tällähetkellä ainoa tuohon kosketus luokkaan menee on N97 mini, mutta kevyemmin työvarusteltu verattuna E-sarjaan, puhelimenakaan kosketus koneet eivät monia innosta. X6:kin on, mutta no... muilla merkeillä löytyy S60 5th koneita, mutta vaikka sama alusta, niin kaikki Nokia kohdennetut jutut ei toimi, on toki vähänhelpompaa kuin pistää valikoima ihan sekaisin. Mutta selvitä ensin voiko edes noilla haluamiasi asioita hoitaa.

  Kun vähän selvittelet liikkuvien tarvetta, niin katsasta HTC:n tarjonta. ja saako siitä mitenkään väänettyä valikoimaa niin toimistoon kuin liikkuville. Puhe ihmiset vähän karsastavat jos ITU näppis puuttuu.

  Jos taasen teet sekoituksen jossa HTCtä (win mobilea) ja Nokiaa (Symbian), niin turhaa keräät töitä itsellesi. pyri jompaan kumpaan, tai sitten rajaat jotenkin, esim email + puhe jutut vielä voi hanskata, mutta jos liikkuvalla väellä on moniamuitakin juttuja, VPN tunnelita jne. niin keskitä ne yhteen laitteeseen.

  Muista turvallisuus, saalaus, lukitukset jne.

  Luulisi löytyvän myyjä joka katsoo tarkemmin tarpeet, jatkuvuuden ja tuen.
   
 3. kaBu

  kaBu Truu Apöl Faniboi

  Palaute - 100%
  44   0   0

  Liittynyt:
  21/7/09
  Viestit:
  6181
  Tykkäykset:
  2800
  Puhelinmalli:
  iPhone X Silver
  itsellä ei ainakaan työkäytössä noi kosketusluurit kovinkaan hyvin toimineet..tai sitten kosketusluuri jossa qwerty..eli vaihdoin e72 ja hyvin homma toimii.
   
 4. arvola

  arvola Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  44   0   0

  Liittynyt:
  3/9/03
  Viestit:
  1861
  Tykkäykset:
  931
  Puhelinmalli:
  S8+ & Gear S3 Frontier
  Hyviä kommentteja soveliaalta. Isoa kosketusnäyttöä ei tarvita, vaan iso näyttö, mutta se saa olla kosketuskin. Syy on se, että käytössä on webbipohjaisia softia, joita on hankala tihrustaa pikku ruudulta. Ja liikkuvalla joukolla pitää olla fyysinen qwerty.

  Itse olin ajatellut 3720 C/joku toinen, E52/E72/joku simpukka tai slider, E72/E75/N97mini/(N900 itselle...)
   

Jaa tämä viestiketju