Mobiili.fi Puhelimesta parempi kamera tai soitin: LG G5:n akkukahva ja muut erikoiset lisäosat

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  LG G5 ja LG Cam Plus


  LG:n seuraava lippulaivapuhelin G5 esitellään tulevana sunnuntaina, ja yksi mielenkiinnon kohde laitteessa on sen avattava alaosa. Jo jonkin aikaa on huhuttu, että metallirakenteisen puhelimen alaosa olisi irroitettavissa, ja ainakin akku olisi sitä kautta käyttäjän vaihdettavissa. Myös jonkinlaisista modulaarisista lisäosista on puhuttu. Nyt VentureBeat ja Android Authority ovat jakaneet kuvan ja lisätietoa G5:n erikoisista lisäosista.

  [​IMG]
  CNet Korean julkaisema havainnekuva LG G5:n avattavasta alaosasta.


  Tiettävästi LG on aluksi aikeissa esitellä kaksi lisäosaa G5:lle. Avattava alaosa on nimeltään Magic Slot ja kaksi esiteltävää lisäosaa nimiltään LG Cam Plus sekä LG Hi-Fi Plus. Cam Plus on ikään kuin kameran akkukahva, eli se sisältää 1100 milliampeeritunnin lisäakun ja tuo puhelimen takaosaan hieman muotoillun ulokkeen, johon on kuvatessa helpompi tarttua kuin pelkkään ohueen puhelimeen. Lisäksi se sisältää muutamia kameran käyttöä helpottavia painikkeita.

  Hi-Fi Plus on kehitetty yhteistyössä premium-luokan viihde-elektroniikastaan tunnetun Bang & Olufsenin kanssa. Hi-Fi Plussan sanotaan sisältävän erityisen laadukkaan äänen DA-muuntimen, eli se parantaa puhelimesta ulos tulevan äänen laatua, ja sitä voidaan käyttää myös muiden digitaalisten äänilähteiden, kuten tietokoneiden, äänenlaadun parantamiseen.

  [​IMG]Jo ennen G5:n virallista julkaisua LG esitteli kyseiselle puhelimelle tarkoitetun fiksun suojakotelon. Sen kansi on varustettu kurkistusluukulla, jonka kautta voi katsoa esimerkiksi kellonajan ja ilmoitukset myös näytön ollessa lukittuna. Lisäksi kotelon ritilämäisen kannen ansiosta puhelimen kosketusnäyttöä voi käyttää esimerkiksi puheluihin vastaamiseen kantta avaamatta.

  VentureBeat kertoo, että G5:n ja sen lisäosien lisäksi LG esittelisi sunnuntaina myös muutamia muita mielenkiintoisia laitteita. Näitä olisivat LG 360 VR, omalla näytöllään varustetut ja kevyiksi kehutut virtuaalitodellisuuslasit, sekä LG 360 Cam, 360 asteen kuvien ja videoiden kuvaamiseen tarkoitettu kamera. Lisäksi VentureBeat mainitsee laitteen nimeltä Rolling Bot. Se on tiettävästi kameralla ja kaiuttimella varustettu pieni laite, jota voidaan älypuhelimen ohjaamana liikuttaa pitkin kotia ja käyttää esimerkiksi lemmikkien tarkkailuun ja käskyttämiseen tai älykkäiden kodinkoneiden ohjaamiseen.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju