Mobiili.fi Puhelimesta läppäriksi: HP esitteli hurjan tehokkaan Windows-puhelimen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 21/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2081
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]HP on tänään virallisesti esitellyt sen Elite x3 -älypuhelimen. Kyseessä on huomattavan tehokas Windows 10 Mobile -puhelin, joka esittelee aivan uusia tapoja laajentaa älypuhelin oikeaksi tietokoneeksi. Elite x3:n voi tarvittaessa valjastaa niin älypuhelimeksi, pöytäkoneeksi kuin kannettavaksi tietokoneeksikin. Lisäksi sillä on mahdollista käyttää perinteisiä x86-pohjaisia Windows-ohjelmia virtuaaliympäristössä.

  [​IMG]

  HP Elite x3:n ominaisuuksiin kuuluvat 5,96-tuumainen 2560 x 1440 pikselin näyttö, Snapdragon 820 -suoritin, neljän gigatavun RAM-muisti, 64 gigatavun tallennustila ja muistikorttipaikka sekä viiden ja kahdeksan megapikselin kamerat. 7,8 millimetriä paksu laite painaa 195 grammaa ja sisältää 4150 milliampeeritunnin akun sekä langattoman latauksen.

  [​IMG]
  HP Elite x3 tukee Windows 10 Mobilen Continuum-toimintoa.


  Käyttöjärjestelmänä HP:n uutuuspuhelimessa on Windows 10 Mobile, ja se tukee Continuum-toimintoa, eli sen voi yhdistää ulkoiseen näyttöön ja käyttää pöytäkoneen tavoin, Continuumia tukevien sovellusten kanssa. Tähän tarkoitukseen HP esittelee myös Desk Dockin, johon voi yhdistää ulkoisen näytön, USB-oheislaitteita sekä langallisen ethernet-yhteyden.

  Kaikkein erikoisin Elite x3:n oheislaiteratkaisu on HP Mobile Extender, joka tekee Elite x3:sta kannettavan tietokoneen. Se sisältää 12,5-tuumaisen Full HD -näytön, kaiuttimet, taustavalaistun näppäimistön ja ohjauslevyn sekä akun, mutta tietokoneeksi se muuttuu vasta, kun siihen yhdistetään Elite x3 -puhelin joko langattomasti tai johdolla.

  [​IMG]
  Mobile Extenderin avulla Elite x3:a voi käyttää kuten kannettavaa tietokonetta.


  Lisäksi HP julkaisee Elite x3:lle HP Workspace -ympäristön, eli virtuaali-PC:n, jonka avulla käyttäjä voi pilvipalveluna käyttää perinteisiä x86-pohjaisia Windows-ohjelmia.

  HP Elite x3 julkaistaan kesällä. Tarkemmista markkina-alueista tai hinnasta ilmoitetaan lähempänä julkaisua.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju