Puhelimesta hajosi näyttö -> Miten numerot yms. talteen kun PC Suite ei toimi?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja mmanuu, 19/12/10.

 1. mmanuu

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/12/10
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Tosiaan, puhelin on nokian 6120 josta sitten onnistuin hajottamaan näytön. PC Suite löytyy ja toimii kyllä minkä tahansa muun puhelimen kohdalla muttei tämän, ilmoittaa että "Yhdistetty yhteensopimattomassa tilassa", enkä saa tilaa muutettua. (Pitäisi siis muuttaa puhelimella, mutta paha ilman näyttöä alkaa asetuksia muuttelemaan. Puhelinhan kysyy tilaa kaapelin yhdistettyä, muistaakseni vaihtoehtoja oli tyyliin "Mediansiirto" "Tiedonsiirto" ja "PC Suite" ja sokkona noita jo koetin vaihtaa mutta ei onnistu.

  Eli osaisko joku neuvoa miten saan tuon toimimaan vai onko mitään muuta keinoa miten esimerkiksi puhelinnumerot, viestit jne saa pelastettua ??
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Onko muistikortin varmuuskopio kuinka tuore ?

  BTllä voi myös muodostaa PCsuite yhteyden ? tosin jos ei aijemmin paritettu niin sekin paritus pitäisi tehdä sokkona, mutta jos BTpäällä ja näkyvissä niin jos malli kaverina niin ehkä tehtävissä.

  Mutta jos luurisi kysyy USB kytkettäessä mikä moodi, niin kyllä se oikea luulisli löytyvän sokkonakin, mutta jos se ei kysy, niin sitten pitäisi asetuksista muutta, mutta se on sokkona vähän vaikeampaa varsinkin kun ei ole kyse pakasta vedetystä laitteesta.

  Tuossa mallissa ei tannut olla TV-outtia, eli ei sillä tavalla pääse katseleen. minkään ohjelmankaan asennus ei ole paljo sen halpompaa.
   
 3. zipa

  zipa Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/7/10
  Viestit:
  2795
  Tykkäykset:
  711
  Puhelinmalli:
  iPhone 5, iPad 2
  Ovi.comiin voi myös koittaa synkata, mutta senkin joudut tekemään sokkona. Helpointa taitaa olla viedä laite huoltoon ja pyytää heitä onkimaan datat talteen?
   
 4. mmanuu

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/12/10
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Mitä mahtaa moinen huvi kustantaa?
   
 5. PekkaS

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/1/11
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Näyttö pimeänä myös 2630:ssa

  Itselläni on samankaltainen ongelma Nokian 2630:n kanssa. Näyttö pimeni ja numerot ovat puhelimessa. Englanninkielisiltä sivustoilta löysin seuraavat ohjeet numeroiden kopioimiseksi simmille:

  Middle button> Up> Middle button> 6 or 7 down> Middle button> Middle button> Middle button> lastly middle button again..
  Or...
  Middle Button> Up> Middle Button> 2 Down> Middle Button> Middle Button> Middle Button.


  Mikään näistä ei kuitenkaan toiminut. Vastaava ohje löytyi myös BT:n päälle kytkemiseen, mutta silläkään en päässyt eteenpäin. Mahtaisiko forumin lukijoilta löytyä kyseistä puhelinta. Oikea näppäinsekenssi virtojen kytkemisen jälkeen kiinnostaisi. Alku varmaan on pin, keskinappi, mutta mitä sitten...

  - Pekka -
   

Jaa tämä viestiketju