• Palvelimen muutostöiden yhteydessä on palautettu eilisaamuinen varmuuskopio eli sen jälkeiset viestit ovat poistuneet.

Puhelimen ostosta.

Rating - 0%
0   0   0
Joined
Feb 24, 2008
Messages
36
Reaction score
0
En tiedä minne tämän ketjun olisi heittänyt, joten pistin sen tänne. Viisaampi siirtäköön sitten jonnekin muualle.
Olen ostamassa Nokian n96 puhelinta suht kelpo hintaan. Tuote on myynnissä nettihuutokaupassa. Olen tehnyt jo myyjälle selväksi, että haluan tuotteen postiennakolla jossa tarkastusmahdollisuus. Hinnaksi sovittiin 200€. Kysymys kuuluu, että voiko tässä kaupassa syntyä vielä joitakin riskejä ja onko postiennakko tarkastumahdollisuudella edes olemassaoleva vaihtoehto?

ps. anteeksi epävarmuuteni.
 

sovelias

Vuoden foorumilainen -06/-05/-03
Rating - 0%
0   0   0
Joined
Jun 21, 2002
Messages
42,687
Reaction score
362
Tuote on myynnissä nettihuutokaupassa. Olen tehnyt jo myyjälle selväksi, että haluan tuotteen postiennakolla jossa tarkastusmahdollisuus. Hinnaksi sovittiin 200€. Kysymys kuuluu, että voiko tässä kaupassa syntyä vielä joitakin riskejä ja onko postiennakko tarkastumahdollisuudella edes olemassaoleva vaihtoehto?
Tarkastaa voi, jos pakettiin(lähetuskorttiin) on vaapaamuotoisesti lupa annettu siihen, aihetta sivuttu joissain ketjuissa. (tarkasta myös mahdolliset luvatut paperidocumentit)

Silloin voi tarkastaa että sisältö on suurinpiirtein sitä mitä sovittu, eli tehoo hyvin niihin huijareihin jotka eivät lähteä mitään, tai lähtettävät laudan pätkiä.

Mitään sen kummoisempaa analyysiä tuossa ei voi tehdä, jos on kastunut niin sitten on, ei sitä välttämättä huomaa edes pidemässä tarkistuksessa, jos varastettu, niin huono sitä tuossakaan selvitellä.

Eli normaalit riskiarvioinnit myyjästä kannattaa tehdä, tarkistaa palaute, poikkeava muutos käytöksessä, onka myyjä tunnistettu luotettavasti, suositteleeko sitä joku luotettava jne.

Jos riskinsietokky on huono, niin kannattaa puhelimet sun muut ostaa kaupasta.
 
Top Bottom