puhelimen lataaminen paristo(i)lla?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja dsondrius, 26/4/07.

 1. dsondrius

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/9/06
  Viestit:
  66
  Tykkäykset:
  0
  On olemassa neppari(9V)paristolla toimivia nokian latureita, mutta mistä tällaisen saisi käsiinsä? Muita käsityksia hommasta, mitä vaatii että voi paristoja kytkeä tuohon laturiliitäntään ladatakseen? Ja onko tuo 9V patteri-idea toimiva? Kivempaa ku veivata jos on jumalanseläntakana kiikissä.. :)
   
 2. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  On.. saat ilomielin multa... en sitä tarvitse juuri nyt... paahan YV:tä... Tuun myöhään illalla taas koneen ääreen. En takaa että toimii kaikilla, mutta kokeilet, hinta ei paha. Just kokeilin 2610, ainakin siinä pelasi ja vanhemmissakin. Halvalla saa latureita ostettua millä voi ladata vaikkapa 7,2V akkua, siis 9V pariston akkuversiota. 5e/kpl taitaa maksaa molemmat jos halpakaupasta sellasen löytää tai jollakin on. Kyllä tuo taitaa osata sellasellakin ladata sitten, tai en usko että semmoseenkaan estettä on.

  Aurinkokennolaturin rakennan varmaan seuraavaksi jos tulee materiaalia sopivasti vastaan. Joku semmonen tehokkaampi versio. Noi mitä myynnissä on ollu, oli aivan paskoja. Tai sitte oon saanu sutta kamaa.
   

Jaa tämä viestiketju