Puhelimen kuuluvuus - puhelin hakusessa

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja kana-fin, 5/5/14.

 1. kana-fin

  kana-fin Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/1/06
  Viestit:
  163
  Tykkäykset:
  11
  Puhelinmalli:
  930
  Yritin löytää onko aiheesta keskustelu aiemmin mutten löytänyt, pahoittelen jos on.

  Asiaan: Lapissa tulee liikuttua jonkin verran ja välillä aika huonot kentät siellä, joten puhelimien (ihan tavallisien, ei välttämättä älyluurit) kuuluvuuksista muutama kyssäri.

  Onkohan jollain sivuilla testattu eri luurien kuuluvuuksia, vai onko niissä nykyään suurtakaan eroa? Takavuosina nokian kapulat oli aika helppo valinta sen osalta. Entä pitääkö paikkansa, että tiukentuneiden säteilymääräyksien takia pari vuotta vanha perusluuri voisikin olla kuuluvuudeltaan uutta parempi kun lähetystehoa saattaa löytyä enemmän? Älyluuri tosiaan löytyy, mutta sen rinnalle joku halpa ja suht hyvällä akkukestolla varustettu perusrimpula olisi hakusessa. Vai kaivanko ikivanhan 3310:n vielä kerran esille? :)
   
 2. BorG Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  1/7/09
  Viestit:
  1275
  Tykkäykset:
  179
  Mututuntumalla sanoisin että vanhat Nokiat (ennen N8 ~ichh) oli parempi kuuluvuus. Älä vaan mene liian kauas menneisyyteen :D. Tosin en sitten tiedä miten hyvin uusi puhelin "kuuluu" jos sen vain pitää "2G" verkossa eikä mene 3g puolelle, tai yli.

  Mielestäni GSMAreenalla ainakin on ollut kuuluvuustestejä www.gsmarena.com, voipi olla ihan hyvä paikka aloittaa haku.
   
 3. jviirret Vieras

  0   0   0

  Nykyisin säteilyrajat ovat tiukemmat, antennit sijoitetaan mahdollisimman kauas päästä, joten jäävät puhuessa kouran sisään
   
 4. kana-fin

  kana-fin Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/1/06
  Viestit:
  163
  Tykkäykset:
  11
  Puhelinmalli:
  930
  Näköjään siirretty osiota, ajattelin että tässä olisi voinut olla yleisestikin puhetta luurien kuuluvuuksista, mutta ei se niin tarkkaa ole :) No lopulta päädyin siihen, että kaivoin 1100:n laatikonpohjalta.
   
Tagit:

Jaa tämä viestiketju