Puhelimen käyttö ilman sim-korttia

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja Kelvin, 7/1/05.

 1. Kelvin

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/1/05
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Onko mitään keinoa käydä käsiksi puhelimen valikkoon ilman sim-korttia? Jos laitteella voi soittaa hätäpuhelun, niin miksi ei voisi esim. kuvata kameralla tai käyttää ääninauhuria? Vai onko ainoa ratkaisu ottaa käyttöön jonkun kuukausimaksuttoman liittyymän sim-kortti?

  Uudessa puhelimessa on bluetooth mutta ei infrapunaa, pöytätietokoneessa ei ole infrapunaa eikä bluetoothia, vanhassa puhelimessa on molemmat, ja kämmenmikrossa on infrapuna sekä USB. Tarkoitus on siirtää muutama tiedosto uuden puhelimen muistista pöytätietokoneeseen.
   
 2. puh Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  10   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  3697
  Tykkäykset:
  38
  Puhelinmalli:
  LG G4
  Joihinkin S60-luureihin saa softalla flight moden, käsittääkseni silloin toimitaan ilman simmiä.
   
 3. Guest Vieras

  0   0   0

  Kannattaa säästää irtisanottujen liittymien SIMmit tällaisia tilanteita varten :) Tosin ei auta jos ei ole säästänyt joten turhaan auoin päätäni. Mutta tulevaisuuden varalle...
   
 4. simopot

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/4/04
  Viestit:
  267
  Tykkäykset:
  0
  Itse olen älynnyt säästää. :) Nyt niitä sim-kortteja alkaa olemaan kyllä vähän liikaakin (minun ja veljeni vanhat dna:n sim-kortit sekä Saunalahden korttiuudistuksen myötä vanhentuneet sim-kortit). Näiden sim-korttien ansiosta voin käyttää vanhoja puhelimia (5110 ja 3210) herätyskelloina. Eihän sitä yhteen kelloon kukaan herää... ;)
  Niin joo, ja onhan sitä joskus kiva pelata oikeaa matopeliäkin. ;)
   

Jaa tämä viestiketju