Puhelimeen näppäimistö+hiiri ja liittäminen tv:seen? Ehdotuksia puhelimesta?

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja mikko__, 20/12/12.

 1. mikko__ Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/2/10
  Viestit:
  20
  Tykkäykset:
  0
  Morjesta, Elikkä ois tarkoituksena ostaa vanhemmille uusi puhelin johon pitäisi saada hiiri ja näppäimistö liitettyä ja tv, tulisi samalla laskun maksu koneeksi :) , tietäskö kukaan sanoa mihin puhelimiin tämä onnistuisi? Nokian lumiaa kävin ostattelemassa, mutta myyjä sanoi että ei onnistu moinen viritelmä :s Puhelimen hintaluokka sais olla noin 200 €

  Mikko
   
 2. peemvee

  peemvee Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  684
  Tykkäykset:
  133
  Puhelinmalli:
  Lumia 640DS, iPhone SE
  Hmm. Mielenkiintoista viritystä olet rakentamassa. Testasin äsken oman sotaratsun, Nokia E7-00 matkaviestimen toimintaa hieman. Sain liitettyä siihen USB-hiiren, joka toimi mainiosti selaimessa aivan samalla tapaa kuin tietokoneellakin. Applen USB-näppis ei tuolle kelvannut, vaan laite ilmoitti, ettei se tue keskittimiä, sillä tuossa näppiksessä on kaksi USB-lähtöä.

  Applen bluetooth hiiri ei E7:lle kelvannut. HDMI-liitin tuossa on erikseen, joten sen voisi jopa saada liitettyä telkkariin. Tuossa taitaa nykyään olla se DLNA-jako tms., mutten tiedä, miten se toimisi selainkäytössä.

  Ite ehkä tyytyisin opettamaan vanhemmilleni nettipankin kevytversion käyttämistä itse matkaviestimellä, vaikka sitten suurennuslasia apuna käyttäen. ;) Onhan niitä kosketeltavia tablettejä..
   
 3. mikko__ Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/2/10
  Viestit:
  20
  Tykkäykset:
  0
  Jeps, onhan se aikaimoinen viritys, tarkoituksena olisi "iskee kaks kärpästä samalla iskulla" kun ovat parempaa puhelinta vailla ja pitäs vielä opettaa laskun maksut niin arvelin että oisin ostanu joulu lahjaksi tuollasen viritelmän :) mut pitää vielä vähän aikaa tutkii jos löytys joku ratkasu asiaan :)
   
 4. iNdo

  iNdo Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/9/02
  Viestit:
  1214
  Tykkäykset:
  382
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S7 Edge
  Ainakin Galaxy SII:ssa toimii HDMI-ulostulo taulutelkkuun ja Bluetooth-näppis/kosketuslevy-kombo..
   

Jaa tämä viestiketju