Pudotuspeli alkanut

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Migel, 22/4/04.

 1. Migel

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/4/04
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Niinkuin olette huomanneet, pudotuspeli on jo käynnistynyt. Näillä toinen toisiaan takaa-ajavilla hinnanalennuksilla tehdään jatkuvaa tappiota, josta voittajina selviävät vain vakavaraisimmat. Kellä kassa kestää pisimpään tehdä tappiota. Nykyisillä itsemurhahinnoilla Suomessa lienee maailman halvimmat mobiilitaksat. Ja vielä pitäisi kerätä pääomia 3G-investointeja varten.

  Jäljelle jää korkeintaan kaksi tai kolme mobiilioperaattoria. Kaksi merkittävää ja yksi marginaalioperaattori. Ei Suomen kyllästyneillä markkinoilla ole tilaa enemmälle.
   
 2. muokkedee Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  5615
  Tykkäykset:
  1
  Millä ajanjaksolla?

  Tuskin Suomesta lähtevät pitkään aikaan Sonera, Elisa, DNA ja Saunalahti pois. Kaikilla on asiakkaita niin paljon. Tele2 ja Cubio varmaan pysyvät kilpailussa jotenkin mukana. Nämä brändiliittymät, kuten Hese varmasti tippuvat pois, kuten nähtiin Passelin kohdalla jo.
   
 3. -jimi-

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/2/04
  Viestit:
  317
  Tykkäykset:
  0
  Tästä on juuri 2 päivää sitten keskusteltu toisessa thredissä, mutta eipä kai uusi thredikään haittaa. Käypääkä kuitenkin lukemassa jos kiinnostaa...
   
 4. Migel

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/4/04
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Tästä on juuri 2 päivää sitten keskusteltu toisessa thredissä, mutta eipä kai uusi thredikään haittaa. Käypääkä kuitenkin lukemassa jos kiinnostaa...[/quote]

  Ai jaa. Kiitos vihjeestä.
   

Jaa tämä viestiketju