Psion Revo + M260 hävitti SIMmiltä tekstiviestit

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja 4mobile.net, 26/11/02.

 1. 4

  4mobile.net

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/8/02
  Viestit:
  204
  Tykkäykset:
  0
  Kävipä kivasti,
  yritin varmuuskopioida ensimmäistä kertaa Motorola 260:llä tekstiviestejäni Psion Revo Plussaan, jolloin yhdistelmä tai korkeampi voima kadotti kaikki paitsi yhden viestin sim-kortilta. Psionin meiliohjelma jonne yritin siirtää, näytti vaan nollaa otsikoissa ja joissain viesteissä "incomplete message" tekstiä. Revoon jäi syknronointi-toiminnon jälkeen kaksi tekstiviestiä enemmän kuin Sim-kortille, mitäköhän tuolla synkronoinnilla oikein tarkoitetaan...

  Ei välttämättä kannata siis backupata tekstareitansa ko. yhdistelmällä. Ongelmana voinee olla myös GPRSupdate, joka ainakin tämän threadin nelossivulla oli myös aiheuttanut jollekin tekstarin lähetysongelmia:

  http://www.matkapuhelininfo.com/forum/viewtopic.php?t=131&postdays=0&postorder=asc&start=60

   
 2. t

  tks

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/8/02
  Viestit:
  22
  Tykkäykset:
  0
  Kirjoitin ton viestin siis silloin kun EN ollut asentanut vielä GPRS-update ohjelmaa Psioniin. Se synkkaushan toimii kylläkin niin että kaikki tekstiviestit siirtyvät puhelimesta Psioniin ja samalla ne poistetaan puhelimesta. Näin siis ainakin Psion + Siemens ME45 yhdistelmällä.
   
 3. 4

  4mobile.net

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/8/02
  Viestit:
  204
  Tykkäykset:
  0
  Ok, tsorgen - tarkoitit tietty asetuksia että updatea. Eipä taida toi Mail (tai infrasiirtosofta tms?) ohjelma olla ihan bugiton jos olet saanut sen asetuksillakin kaatumaan ja minä olen saanut tekstarit bittiavaruuteen, vaikka muita ongelmia en ole minäkään havainnut.

  Sikamaista että Syknronoinnilla tarkoitetaan viestien siirtoa eikä synkronointia (eikä edes varoiteta asiasta ennen SIM:n tyhjentämistä).... No onneksi? viesteillä oli lähinnä vain tunnearvoa....
   

Jaa tämä viestiketju