Mobiili.fi Provinssissa maksaminenkin käy festarirannekkeella – rahan lataus onnistuu Pivolla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 22/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2092
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Pivolla voi ladata Provinssi-rannekkeelle rahaa.


  Seinäjoella 30. kesäkuuta – 2. heinäkuuta järjestettävillä Provinssi-festareilla maksaminen onnistuu myös festarirannekkeella.

  Ratkaisu on toteutettu yhdessä OP:n Pivo-sovelluksen kanssa. Pivolla ladataan ensin rahaa käytettäväksi helpoissa maksuissa rannekkeella, jolla maksaessa samalla kertyy automaattisesti leimoja omaan festaripassiin. Ensimmäiset 100 passinsa täyteen 9 leimalla kerännyttä pääsevät Provinssin VIP-alueelle.

  Pivo-sovelluksen kautta tapahtuvan rahan rannekkeella lataamisen ohella lataus onnistuu festarialueella olevilla latauspisteillä. Pivon kautta lataaminen tapahtuu ottamalla Pivon etuohjelmista Provinssi-etuohjelma käyttöön ja rekisteröimällä maksukorttisi, mihin tarvitaan maksukortin tiedot sekä verkkopankkitunnukset. Pivosta voi seurata rannekkeen saldoa ja tapahtumia, kun sen tunnistenumero on liitetty sovellukseen.

  Festarirannekkeella maksamisen ajatus on maksutapahtuman nopeuttamisessa. Pientä hankaluutta kokonaisratkaisuun kuitenkin tuo, että festarirannekkeelle ladatut rahat täytyy erikseen palauttaa. Festareiden aikana rahojen palautus rannekkeelta onnistuu latauspisteissä ja festareiden jälkeen palautusta voi pyytää Pivon Provinssi-etuohjelmasta. Palautuspyyntö on tehtävä viimeistään 22. heinäkuuta, pienin palautettava summa on 5 euroa ja Provinssi perii palautuksesta 3 euron käsittelymaksun.

  Kesän festarit ovat suosittuja markkinointipaikkoja uusille maksamisratkaisuille laajemminkin. OP:n Pivon Provinssi-yhteistyön lisäksi Danske Bank tuo oman MobilePay-sovelluksensa maksutavaksi juhannuksen RMJ:ssä sekä myöhemmin Weekend Festivalilla.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju