Mobiili.fi Prisma muuntaa nyt videoidenkin tyylin iPhonessa – kesän hittisovellus päivittyi

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 7/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Prismalla voi nyt muunnella myös videoita.


  Kesän suurimmaksi hittisovellukseksi sen yhden pelin lisäksi noussut Prisma on nyt saanut merkittävän päivityksen jo iPhoneissa.

  Prisman iOS-versioon on nyt lisätty odotettu tuki myös videoiden tyylin muunnoksille.

  Suosituksi Prisman tekivät sen helposti ja nopeasti toimivat kuvien muutokset eri taiteellisiin tyyleihin. Nopeasti nyt muokkautuvat videotkin – ainakin iPhone 7:llä. Videoiden muokkaus tapahtuu itse puhelimessa, joten siihen ei vaadita verkkoyhteyttä, mutta puhelimen suorituskyky vaikuttaa nopeuteen.

  Prisma-sovellukseen voi tuoda aiemmin kuvaamansa videon ja lyhentää sen tai kuvata sovelluksen sisältä nykyisin löytyvällä kameralla uuden enintään 15 sekunnin mittaisen pätkän. Tämän jälkeen videon tyylin pääsee valitsemaan toistaiseksi 9 eri vaihtoehdosta.

  Prisma-videon voi kuvien tapaan helposti jakaa Instagramissa tai Facebookissa, tai tallentaa talteen puhelimeen. Prisman kehittäjät ovat kertoneet työskentelevänsä myös tuodakseen mahdollisuuden julkaista video animoituna GIF-kuvana.

  Päivitetty Prisma vaatii iOS 10 -käyttöjärjestelmäversion. Prisma on ladattavissa ilmaiseksi App Storesta.

  Prisman Android-version kehitys laahaa iPhone-version perässä, mutta myös siihen videomuunnokset ovat luonnollisesti tulevaisuudessa tulossa. Vielä ensin Androidin osalta vuorossa pitäisi kuitenkin olla kuvien muokkauksen siirtyminen puhelimessa tehtäväksi.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju